[FOOD] FATBABY ICE CREAM TO ORDER ONLINE.


[FOOD] Fatbaby Ice-cream ꘡ Ada penggemar ice-cream tak disini?Angkat kening kalau ade 👀 LOL. Sebenarnya kedai ini AD discover secara tak sengaja. Masa tu parking betul-betul dihadapan kedai ini sebab nak pergi ke Fowlsboys. Anda boleh baca DISINI.Kedai ini telah beroperasi lebih kurang 5 tahun.

 
Pelbagai perisa anda boleh cuba disini. Antara perisa yang memang kegemaran pelanggan adalah Crunchy salted caramel, honey i'm home, Belgian choclate dan mcm2 lagi. AD suka fatbaby  ni sebab harga nya yang murah. 1 scoop baru RM8 dan rasanya yang sedang elok je untuk tekak AD. Kemanisan die seimbang tau,tak terlalu manis compare to inside scoop, this one is better.

 
Lihat saja menu di bawah, murah tau. 1 pint tub yang 475ml hanya RM30 tau. Mereka juga menyediakan weekly special dimana perisa yang mereka keluarkan akan bertukar setiap minggu. Pelanggan akan merasai perisa yang baru setiap minggu jadi tak la bosan kan.



Lihat sahaja pilihan ice cream disini. rasa macam nak cuba semua je.heheh
 

 

Disebabkan tergoda akhirnya AD pilih 1 pint tub terus. Pilihan AD adalah "Honey, I'm home." Then AD add on dengan Brownies bite. Iyea, anda boleh add on topping lagi. Antara topping yang tersedia ialah:

  • WAFER
  • MERINGUE KISSES
  • BROWNIE BITES
  • MERINGUE NEST

 

 Mereka juga menyediakan servis delivery tau. Anda boleh order melalui BeepIt! Menarik bukan. ha tunggu apa lagi. Kot la ada yang nak merasa. Order saja.

 

 

Share:

17 Comments

  1. Ini aiskrim orang have-have ni....

    BalasPadam
  2. Comel gila nama aiskrim dia.. hehehe..

    BalasPadam
  3. dah lama tak makan aiskrim. bagus juga kalau tiap-tiap minggu tukar flavour

    BalasPadam
  4. adoi sedapaanya aiskrim ni..
    mahal juga harganya. sekali sekala bolehlah makan kalau hari2 mau pokai..hehe

    BalasPadam
  5. byk tempat menarik di SS 15...premium ice-cream..

    BalasPadam
  6. Sayang nak beli sekerim sampai RM30

    BalasPadam
  7. menarik menu2 makanan sedap

    BalasPadam
  8. sedapnya... ni xde di kuching ni

    BalasPadam
  9. SEDAPNYA ICE CREAM..BOLEH ODER TU

    BalasPadam
  10. Perasa apa tu..honey im home 😀

    BalasPadam
  11. Fatbaby ice cream kategori aiskrim untuk orang mewah. Mungkin boleh lawan baskin n robin.

    BalasPadam
  12. sekali-sekala boleh la makan aiskrim mahal2 cam ni... terliur weh..

    BalasPadam
  13. aiskrim memang makanan kesukaan ramai..

    itu susah pasti

    terutama anak muda.

    orang tua macam saya lain cerita

    BalasPadam
  14. Oh my... dah terangkat dah dua-dua kening ni! Nanti bila ke area sana boleh cuba carilah.

    BalasPadam
  15. aduyai sedapnye eskrem macam2 perisa ada

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »

Dino Colony

Translate