Pages

Skip to main content
Showing posts from 2015

DIY Body scrub

Hi peeps! Bagi meneruskan beauty month ini,i nak bagi satu lagi tips yang sure x payah nak keluar modal..ihik..itu kalau barang barang da sedia ada kan.Okeh kali ni nak bg tips untuk buat scrub badan.. bahan bahan nya ialah: 1.gula 2.minyak zaitun/madu Ha senang je kan..kan …

Wedding again!

Kekonon dlu wedding tu adalah wedding last yang beta akan attend untuk dis year..rupanya beta silap..adoii lupa,ade office mate beta berkahwin..wedding nya 6hb tp baru ni la beta sempat untuk menghupdet..sokmo lupa..tgk,cerita da nak basi baru beta terhegeh hegeh nak upload kan..maaf deh…

Ayam masak stim

Hari kedua menuju healthy life..yeahh keep going bro..move..move..hehehe..kata orang nak dapatkan kulit yang sihat,pemakanan juga memainkan peranan nya..demi mencapai matlamat bulan ni i cuba la yea.. Xbest la klo kulit da cntik tp bdn bam bam kan..cewahhh kekonon la nk kurus tp xt…

End Year Giveaway by seindahcerita

Hye all its friday! my last day today!!! yeayyy starting tomorrow cuti sebulan..kikiki jgn jeles nok..kikikiki..hati girang bunga bunga melompat keriangan..meh la kite support para blogger yg lain..join la weh..pleaseee (sambil buat mata puss...omei angat) just klik poster di…

Wedding of the year

Okeh janji yang ni last kenduri kawen yg beta pegi...hikhik..bru pulang dari kenduri kawen kawan baik since tingkatan 1..lame kan persahabatan kami...kalo ikotkan dalam group ni tggl beta jela yg x kawen ag..yg lain selamat da berumah tangga..krik3 jela beta sesorang..mereput di rumah..…

DIY photo gallery

First time update blog pkai mobile fon..cewah..gara-gara tak ade pc..heheh..not bad la cuma ku rindu bunyi keyboard.Back to da track..Harini nk ajar buat wall gallery..biasa la hari mggu kan..xtahu nak buat ape..dok uma kite cantikkn bilik jela yang mampu.. Bahan-bahan yang diperluk…

Sauna memberi kebaikan atau keburukan?

Ada apa dengan sauna?cewah da rase mcm tajuk movie pulak eh..Al kisah..tempat gym yang iera join sekarang ni, ada menyediakan kemudahan sauna,kite da jadi ahli ni kena la guna semua kemudahan kan..nanti rugi..kikiki..jadi ape lagi kan..bersauna la kite semalam..disebabkan iera ahli club…

Fitness!

Fitness?ape itu fitness?actually fitness is the condition of being physically fit and healthy...da fhm?bgus2..bile bdn shat senang nak buat keje..xde masalah kan.. Iera sbnrnye da lme nk g gym..tp bukan sbb nak badan sado..haha cukup la sekadar nak sihat..nak fit..da plan dr bln lepas..b…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »