Tunjukkan catatan dari 2019

It's a wrap! 2019

It's a wrap! 2019 | Another 25 days before the end of the year. A lot of things happen duri…

Book Swap : Part II

Time to reveal the mystery book! pada siapa yang xde idea boleh baca pada entry part 1    Now time to re…

Book swap : Part I

Book Swap!!! Book swapping or book exchange is the practice of a swap of books between one person a…

Murder in the library

Murder in the library| Oh no!!! There is a murder in the library. I have struggled with my lesson plan…

Tips for appraisal

Tips for appraisal | Since nearly to year-end, so most of us know it's time for appraisal.  Some compani…

Aku,Dia,dan buku

Aku,Dia,dan buku |  Asal title je nak gempak..hahah. Now ada apa dengan dia?siapa dia?mengapa?apa yang ter…

Klaus Netflix movie Reviews

The film tells a story about a boy named Jesper (the main character) who is a failure for me(hiks😋) …

ONE CAME HOME

Title: One came home Author: Amy Timberlake Publisher: Alfred A. Knopf Publication Year: 20…

Harum Manis

Biasanya kalau sebut pasal harum manis akan teringat buah harum manis yang terkenal di perlis tu kan. Haaa t…

Bento Box

Hi all, Since keadaan ekonomi yang tak berapa nak stabil, plus makan kat ofis tak  sedap so AD mengambil i…

Gula Cakery

Address:   11, Jln Anggerik Aranda BG 31/BG, 40460 Shah Alam, Selangor Hye peeps! Gula Cak…

A Monster calls

Title: A Monster Calls  Author: Patrick Ness Page: 237pages ISBN: 9781406346954  Summary  …

MarhabanYa Ramadhan..

It's been a while since my last post..acah acah mat salleh lak nak speaking bagai yeadok.😅 Selama…

My favorite song lyric

Artis: Andi Bernadee Song: Tiada lagi maaf Tercurah sudah airmataku ini Kutakkan mampu m…

Resepi Shell Out

Shell out! | Nama yang mmemang bukan asing lagi penggemar seafood kan. AD suka sangat dengan seafood ni tap…

KOPI @ SETIA ALAM

KOPI @SETIA ALAM |   Setia alam merupakan bandar yang semakin membangun,kawasan penempatan yang AD…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui