Pages

Skip to main content
Showing posts from 2019

It's a wrap! 2019

It's a wrap! 2019 | Another 25 days before the end of the year. A lot of things happen during 11 months back. Shall I begin with how struggles I am with my work for this year. Urgh reall hate it. It is a PIG year really feels like Sh** hahahah. I'm a librarian (for…

Book Swap : Part II

Time to reveal the mystery book! pada siapa yang xde idea boleh baca pada entry part 1    Now time to reveal the mystery book and the mystery patner nad. jeng jeng jeng ms sageena    Ms Sageena adalah merupakan salah sorang cikgu di sekola AD..selalu nampak tapi tak pernah pul…

Book swap : Part I

Book Swap!!! Book swapping or book exchange is the practice of a swap of books between one person and another.  In the spirit of holidays, office AD buat aktiviti "Shared a Book with a Mystery Colleague" Misterinya bila kita tak tahu buku yang kita bagi akan dapat …

Murder in the library

Murder in the library| Oh no!!! There is a murder in the library. I have struggled with my lesson plans since the beginning of this month. I really need something fun and innovation to share it with my class. Kids will be kids, they like to play so that I try to make my learning ti…

Tips for appraisal

Tips for appraisal | Since nearly to year-end, so most of us know it's time for appraisal.  Some companies will have a different method to do appraisal so maybe some of my notes here not applicable to you guys, but yeah better be prepared right. Gather Information Gather any repo…

Aku,Dia,dan buku

Aku,Dia,dan buku |  Asal title je nak gempak..hahah. Now ada apa dengan dia?siapa dia?mengapa?apa yang terjadi? hoi! banyak nau persoalannya😉 AD bagi clue okeh. Beliau merupakan blogger yang selalu buat review pasal buku,movie dan beliau juga kerja dalam bidang pendidikan sama macam A…

Klaus Netflix movie Reviews

The film tells a story about a boy named Jesper (the main character) who is a failure for me(hiks😋) don't worry its only the beginning of the story. Jesper is the son of the post office head and he is in training to be postman but instead of training, he prefers to sit in his…

Finally crossed off my april wishlist!!!

Hello peeps! Finally, I crossed off my April wishlist!!! (you can find it HERE ) Alhamdulillah and I'm soo happy about it. Even though it's not all, only some of the wishlists but yeah  I'm still happy about it. 1. Read every night before bed  -yeah, I completed my read…

ONE CAME HOME

Title: One came home Author: Amy Timberlake Publisher: Alfred A. Knopf Publication Year: 2013 ISBN: 9780375869259 In the town of Placid, Wisconsin, in 1871, Georgie Burkhardt is known for two things: her uncanny aim with a rifle and her habit of speaking he…

Harum Manis

Biasanya kalau sebut pasal harum manis akan teringat buah harum manis yang terkenal di perlis tu kan. Haaa tapi arini AD bukan bercakap pasal harum manis buah, tetapi Harum Manis ini merupakan sebuah restoran yang terletak di Setia Alam. Okay apa yang best sangat pasal restoran ini? …

Bento Box

Hi all, Since keadaan ekonomi yang tak berapa nak stabil, plus makan kat ofis tak  sedap so AD mengambil inisiatif untuk membawa bekal! yeah bekal!! Bermula la sesi google bagi mencari idea. Memandangkan AD hanyalah amatur cewah, so AD buat bekal yang simple jela. So far ni je yang AD …

Gula Cakery

Address:   11, Jln Anggerik Aranda BG 31/BG, 40460 Shah Alam, Selangor Hye peeps! Gula Cakery is a child friendly cafe in Kota Kemuning, Selangor that offers fluffy cakes with over 150 original flavours (and counting). Its a good place to hang out and they provided an e…

A Monster calls

Title: A Monster Calls  Author: Patrick Ness Page: 237pages ISBN: 9781406346954  Summary  12-year-old Conor, dealing with his mother’s illness, a less-than-sympathetic grandmother, and bullying classmates, finds a most unlikely ally when a Monster appears at his bedro…

Sebuah Usaha Melupakan by Boy Candra

Good Morning peeps..just finish reading Sebuah Usaha Melupakan by Boy Candra "Akhirnya aku belajar melepasmu bukan karena aku tidak lagi mencintaimu. Bukan juga karena sayangku sudah habis di dalam hati. Namun aku sadar, mencintaimu sendirian bukanlah cinta yang wajar&…

MarhabanYa Ramadhan..

It's been a while since my last post..acah acah mat salleh lak nak speaking bagai yeadok.😅 Selamat berpuasa peeps..moga Ramadhan kali ini memberi seribu satu peluang untuk berubah ke arah lebih baik, meningkatkan amal dan menjadi seorang muslim yang lebih baik. Amin. view…

My favorite song lyric

Artis: Andi Bernadee Song: Tiada lagi maaf Tercurah sudah airmataku ini Kutakkan mampu memaafkan dirimu Kurasa cukup sudah kau menyakiti hatiku Kurelakan semua ini terjadi Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati Selamanya Sampai ku mati Oh memang ku tak…

Resepi Shell Out

Shell out! | Nama yang mmemang bukan asing lagi penggemar seafood kan. AD suka sangat dengan seafood ni tapi kalau hari hari makan uihh kopak duit oii..parah parah. So solution nya AD cari la resepi di internet dan AD follow resepi daripada one of the blogger sis azlita . Jom kite tgk s…

KOPI @ SETIA ALAM

KOPI @SETIA ALAM |   Setia alam merupakan bandar yang semakin membangun,kawasan penempatan yang AD katakan untuk golongan elite gituw..mungkin suatu hari nanti akan jadi macam putrajaya. AD suka stay kawasan ni sebab bg AD so far aman, and enviroment die okay. AD ni penggemar c…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »