Pages

Skip to main content
Showing posts from November, 2017

A book and its sequel

A book and its sequel is my topic for today. HIDE is a second book  to RUN, for those who don't have any idea you can check my previous post HERE . She remembers who she is, how she left Camp Zero and where her strange abilities come from. But all these come with memories …

Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler!

Sejak dua menjak rajin lak nak join GA nih..Mana tau rezeki kan..heheh

6 Places to Visit at Penang

Rasanya lama sangat dah tak pergi penang..last pergi masa zaman study dlu..ade la dalam 6 tahun juga heee.Kali ni pergi pon sebab AD kene attend seminar. Sekejap sangat rasanya 2 hari 1 malam..Isnin dah kena pergi kerja..penat wuaaa...nak cuti boleh..haha AD bertolak sabtu pagi..sam…

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

Gift The lucky winner will get to choose  a jar of Organic Hair Removal by Norah  (Pick either Hot or Cold Norah )

A book that's becoming a movie this year

EVERYTHING EVERYTHING Honestly,Nad suka dengan buku ni sebab buku ni santai,tak terlalu romantik,manakala adagen cintan cintun pon tak terlampau over..semuanya lengkap tak terlalu melampau..dan tak hambar.. everything fall into pieces la. …

Jadikan imaginasi anda realiti dengan personalised gift by Printcious

Pernah tak   berangan “kalau la dapat buat hadiah sendiri kan best” ataupun kalau jalan cari baju dok berangan nak tepek gambar sendri kat baju..lagi best klo sebesar alam gamba tu * itu melampau pernah tak fikir camtu? Untuk yang bercouple,nak letak I love you, you love me.. aww s…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »