Pages

Skip to main content
Showing posts from December, 2015

DIY Body scrub

Hi peeps! Bagi meneruskan beauty month ini,i nak bagi satu lagi tips yang sure x payah nak keluar modal..ihik..itu kalau barang barang da sedia ada kan.Okeh kali ni nak bg tips untuk buat scrub badan.. bahan bahan nya ialah: 1.gula 2.minyak zaitun/madu Ha senang je kan..kan …

Wedding again!

Kekonon dlu wedding tu adalah wedding last yang beta akan attend untuk dis year..rupanya beta silap..adoii lupa,ade office mate beta berkahwin..wedding nya 6hb tp baru ni la beta sempat untuk menghupdet..sokmo lupa..tgk,cerita da nak basi baru beta terhegeh hegeh nak upload kan..maaf deh…

Ayam masak stim

Hari kedua menuju healthy life..yeahh keep going bro..move..move..hehehe..kata orang nak dapatkan kulit yang sihat,pemakanan juga memainkan peranan nya..demi mencapai matlamat bulan ni i cuba la yea.. Xbest la klo kulit da cntik tp bdn bam bam kan..cewahhh kekonon la nk kurus tp xt…

End Year Giveaway by seindahcerita

Hye all its friday! my last day today!!! yeayyy starting tomorrow cuti sebulan..kikiki jgn jeles nok..kikikiki..hati girang bunga bunga melompat keriangan..meh la kite support para blogger yg lain..join la weh..pleaseee (sambil buat mata puss...omei angat) just klik poster di…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »