Daftar untuk vaksinasi

 Daftar untuk vaksinasi ꘡ Pendaftaran untuk vaksin telah dibuka kepada mereka yang tiada my sejahtera. Anda boleh ke laman sesawang ini https://www.vaksincovid.gov.my/ untuk pendaftaran.

https://www.vaksincovid.gov.my

AD baru sahaja daftarkan ibu AD. Semoga semuanya berjalan dengan lancar lah. Cara untuk mendaftar sangat mudah, hanya perlukan beberapa details peribadi seperti Nama, IC, alamat, email dan juga sejarah penyakit anda seperti darah tinggi atau kencing manis ke kan.

https://www.vaksincovid.gov.my


Hanya isikan ruang kosong dengan maklumat peribadi anda dan anda akan dapat sms dalam tempoh 24 jam.

CONVERSATION

15 Comments:

  1. baru jer daftar tadi, tapi guna mysejahtera senang sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. my sejahtera utk diri sendiri..mak AD xde my sejahtera..so kne daftar manual

      Delete
  2. wak pon baru je daftar vaksinasi nih., ;p

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah done..
    rasanya lepas ni kalau nak travel ke oversea, kena cek ada vaksin ke tak heheee

    ReplyDelete
  4. Uncle sudah di MySejahtera! Yeay!

    ReplyDelete
  5. Dah daftar juga, melalui mySejahtera. :)

    ReplyDelete
  6. mama pun dah guna mysejahtera aje

    ReplyDelete
  7. Fiza tak daftar lagi sebab Nur Dhia masih df.

    ReplyDelete
  8. Done via MySejahtera. Nanti nak daftarkan jugalah untuk parents.TQ share

    ReplyDelete
  9. Mudah je pendaftarannya kan AD..

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf

The Same Inside: Poems about Empathy and Friendship
When I Was a Kid 5
The Midnight Library
Zita the Spacegirl
Claudia and Mean Janine
Pahang, Koi Datang!
Lucy & Andy Neanderthal
Dreamy Days and Random Naps
Captain Clive's Dreamworld
Bernice Takes a Plunge
SANCTUARIA
MENTAL
天からの贈り物
Selamat Malam Nostalgia


anakdenesor's favorite books »