Daftar untuk vaksinasi

 Daftar untuk vaksinasi ꘡ Pendaftaran untuk vaksin telah dibuka kepada mereka yang tiada my sejahtera. Anda boleh ke laman sesawang ini https://www.vaksincovid.gov.my/ untuk pendaftaran.

https://www.vaksincovid.gov.my

AD baru sahaja daftarkan ibu AD. Semoga semuanya berjalan dengan lancar lah. Cara untuk mendaftar sangat mudah, hanya perlukan beberapa details peribadi seperti Nama, IC, alamat, email dan juga sejarah penyakit anda seperti darah tinggi atau kencing manis ke kan.

https://www.vaksincovid.gov.my


Hanya isikan ruang kosong dengan maklumat peribadi anda dan anda akan dapat sms dalam tempoh 24 jam.

15 ulasan:

  1. baru jer daftar tadi, tapi guna mysejahtera senang sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. my sejahtera utk diri sendiri..mak AD xde my sejahtera..so kne daftar manual

      Padam
  2. wak pon baru je daftar vaksinasi nih., ;p

    BalasPadam
  3. alhamdulillah done..
    rasanya lepas ni kalau nak travel ke oversea, kena cek ada vaksin ke tak heheee

    BalasPadam
  4. Uncle sudah di MySejahtera! Yeay!

    BalasPadam
  5. Dah daftar juga, melalui mySejahtera. :)

    BalasPadam
  6. mama pun dah guna mysejahtera aje

    BalasPadam
  7. Fiza tak daftar lagi sebab Nur Dhia masih df.

    BalasPadam
  8. Done via MySejahtera. Nanti nak daftarkan jugalah untuk parents.TQ share

    BalasPadam
  9. Mudah je pendaftarannya kan AD..

    BalasPadam