Customise your own Mug

Customize your own Mug꘡Bosan dengan design mug dipasaran?atau inginkan kelainan ? Kini anda boleh dapatkan mug kegemaran anda mengikut citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Ini ada project collaboration antara AD dengan akak AD. AD design dan kakak AD yang akan print mug ini.


Harga nya berpatutan, sesuai sangat kalau nak dijadikan gift untuk kawan, hadiah graduasi or anniversary. Hanya RM15 anda dapat mug kegemaran anda...hebat bukan. AD pon gunakan mug ni juga..alang alang kan, nak juga la muka denesor tempel kat mug sendiri, pastu letak kat office xde siapa berani ambik sebab terang2 tu mug AD hahah.

Semua bende nak letak denesor lol

INSTAGRAM: felt_craft_chummy

Share:

11 Comments

  1. Semoga ia mendapat sambutan. comel gambaq denasor tu hehe

    BalasPadam
  2. tgk rawr ni ! teringat george adik si peepa tu

    BalasPadam
  3. menarik..mmg sesuai utk buat hadiah..

    BalasPadam
  4. eh..eh...menarik ni...nanti akak nak terjah la IG akak awak..

    BalasPadam
  5. Cute jeeee denesor tuuu hahaha

    BalasPadam
  6. I love these! They are so cute. Sometimes, it is those personal touches that just make your day better!
    the creation of beauty is art.

    BalasPadam
  7. saya pun ada buat hari tu. 3 mug, letak family photo.meriah..

    BalasPadam
  8. saya tag akk

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  9. Halamak.. comel sangat mug AD tu..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »