Customise your own Mug

Customize your own Mug꘡Bosan dengan design mug dipasaran?atau inginkan kelainan ? Kini anda boleh dapatkan mug kegemaran anda mengikut citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Ini ada project collaboration antara AD dengan akak AD. AD design dan kakak AD yang akan print mug ini.


Harga nya berpatutan, sesuai sangat kalau nak dijadikan gift untuk kawan, hadiah graduasi or anniversary. Hanya RM15 anda dapat mug kegemaran anda...hebat bukan. AD pon gunakan mug ni juga..alang alang kan, nak juga la muka denesor tempel kat mug sendiri, pastu letak kat office xde siapa berani ambik sebab terang2 tu mug AD hahah.

Semua bende nak letak denesor lol

INSTAGRAM: felt_craft_chummy

CONVERSATION

11 Comments:

  1. Semoga ia mendapat sambutan. comel gambaq denasor tu hehe

    ReplyDelete
  2. tgk rawr ni ! teringat george adik si peepa tu

    ReplyDelete
  3. menarik..mmg sesuai utk buat hadiah..

    ReplyDelete
  4. eh..eh...menarik ni...nanti akak nak terjah la IG akak awak..

    ReplyDelete
  5. I love these! They are so cute. Sometimes, it is those personal touches that just make your day better!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  6. saya pun ada buat hari tu. 3 mug, letak family photo.meriah..

    ReplyDelete
  7. saya tag akk

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  8. Halamak.. comel sangat mug AD tu..

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf

The Same Inside: Poems about Empathy and Friendship
When I Was a Kid 5
The Midnight Library
Zita the Spacegirl
Claudia and Mean Janine
Pahang, Koi Datang!
Lucy & Andy Neanderthal
Dreamy Days and Random Naps
Captain Clive's Dreamworld
Bernice Takes a Plunge
SANCTUARIA
MENTAL
天からの贈り物
Selamat Malam Nostalgia


anakdenesor's favorite books »