Pages

Skip to main content

Johari's Palacio

Address:
 77, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor
operation hours: 
11Am until 11PM 

Al kisahnya semalam AD berkesempatan melepak di shah alam, biasanya klo ke shah alam kitwg akan melepak di kedai fav kami,ada a few la fav kedai kitwg tapi semalam rasa nak cuba something yang baru pulak and before ni selalu je nampak kedai ni tapi tak pernah pula rasa nak try..makanya semalam tetibe teringin pula nak masuk kan.

Kedai ni specialist die roti naan,roti tempayan,western dan ada juga masakan panas mcam nasi goreng etc. AD mmg lapar gila la semalam so end up AD try chicken compo rice. Kenyang dan sedap bagi AD and the price pon okay berbaloi dengan harganya.Ha kat bawah ni antara menu yang disediakan di kedai ni..mai kita cek MENU













Tergoda tak aaa tergoda tak hehehe..AD lapar punya pasal dah tak igt ape dah..terus makan..ada gambar air je ha..pape pon puas hati..nak repeat lagi nanti..nak try western food die pula. Anda boleh cuba rasa sendri makanan die di sini tau.environment die pon oke gak..nice je


Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Replies
    1. kan..tergoda tak hahah mai la ke kedai ni..senang je nak cari kedai ni..kat corner lot

      Delete
  2. Memandangkan perut ni dah diisi dengan secukupnya maka Hana paling tergoda tengok gambar kedua last tu hehe :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nasib baik da kenyang..klo mse lapar tgk mmg teringin..aah air die best hee

      Delete
  3. Menu banyak dan harga pun berpatutan. Kalau dah melibatkan cheese nih memang iols suka sangatttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..die byk choice pastu menarik..harga berbaloi tau..xde mahal pon

      Delete
  4. menu cantik, kedai pun menarik.. perut mesti tertarik kan.. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. bole tahan la..kene la dengan tekak rasa dia tuh

      Delete
  6. tergodanya tengok kari ikan dia, harga pun affordable. Nanti nak try lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka kari ikan ke..hahah kan dalam gambar tgk besar tapi xtau la pula nnti kan..tak cuba ag heheh

      Delete
  7. Replies
    1. tu la menu die mggoda bak hang..harga pon sepadan

      Delete
  8. Suka gelas dia.. Makanan pun nampak menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah gelas die..dlm mug cmtu..byk kan restoran hipster pkai gelas cmtu da skrg ni

      Delete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »