Bookmark design

Bookmark design꘡ Dah lama  AD tak up story mengenai design yang AD buat. For those yang baru follow AD, yeah AD ada buat service Art & craft. From design to print tau(utk print pula hanya certain barang sahaja)

Antara product yang AD hasilkan ialah:

  • Mug (customise oleh anda)-design&print
  • Design 💭Header blog💭Bookmark-design&print💭sampul raya-design&print💭kad kahwin-design&print💭baju jersey-design &print💭baju tshirt-design sahaja💭baju F1-design sahaja💭puzzle-design&print
Kak sha antara client AD. Beliau pernah up entry mengenai book mark kat sini http://kasihkuamani.blogspot.com/2019/03/tempah-penanda-buku.html?m=1.Mekacih banyak kak sha. Dah lama AD tak kongsikan dengan semua kan. Kali ni request datang daripada cikgu praktikal. Katanya nak bagi bookmark pada anak murid. Mudah je berurusan dgn beliau, die cuma bgtau nak design yg macam mana then AD biasanya hasilkan 3 pilihan design then terus proceed dgn print dan laminate bookmark.



Cuma berlaku sedikit kekeliruan dari pihak courier semasa proses penghantaran.Nasib AD memang hati tak tenang selagi barang tak smpai ke pelanggan, so setiap hari akan check update. Alhamdulillah akhirnya sampai juga ke tuan empunya badan. Lega rasanya. Signature AD adalah menggunakan craft paper, yg brown paper tu, sebab AD sejenis seorang yg suka design ala vintage gituw ha. Jangan risau anda boleh request kalau nak paper putih yang biasa(glossy art paper) tiada masalah, cakap je..anda request saya design cewahhh.. So guys jangan segan, rojer je AD tau Nanti AD update ig terbaru AD, sebab ig yg lama dah convert kepada bookstagram..LOL jadi kne create ig utk business yang baru..nampak tak kesengalan AD disitu hahaha.
 

 

CONVERSATION

26 Comments:

  1. wahh masyukk nih., kipidap.., ;p

    ReplyDelete
  2. wah menarik... nnati share la IG AD k...
    nk gak tgk design2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik lah design bookmark ni! I jarang guna bookmark sebab tu tak pernah order pape hehe

    ReplyDelete
  4. kalau buat doorgift kahwin pun ok jgk...cenderahati ketika pelancaran buku ke..

    ReplyDelete
  5. Comelnya..
    Memang cantik hasil kerja AD.. Berbaloi ditempah..

    ReplyDelete
  6. Cantik design Ad. Alhamdulillah lega bila dah sampai ke tangan penerima :)

    ReplyDelete
  7. Wah...menarik lah!
    Moga terus berjaya dalam biz ni AD.

    ReplyDelete
  8. Selamat men-design, AD. Semoga terus sukses, ye. :)

    ReplyDelete
  9. Boa noite, parabéns pela matéria.

    ReplyDelete
  10. cantiknya design. semoga terus sukses ye :)

    ReplyDelete
  11. kak sha mmg supportive all the time :)

    ReplyDelete
  12. semoga terus sukses! cantik design..

    ReplyDelete
  13. Menarik AD buat printing ya!
    sama laa kite hehee :)

    ReplyDelete
  14. menarik tuh... untuk mug tu boleh la cuba nak oder nanti

    ReplyDelete
  15. What cute bookmarks! thanks for sharing!

    ReplyDelete
  16. Comel bookmark tuuu! Kreatif la awak boleh buat designing dan printing macam2!!

    Btw lama Cik TK tak singgah sini.. blog ni dah bertukar rupa. Nice header tu!!

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf

The Same Inside: Poems about Empathy and Friendship
When I Was a Kid 5
The Midnight Library
Zita the Spacegirl
Claudia and Mean Janine
Pahang, Koi Datang!
Lucy & Andy Neanderthal
Dreamy Days and Random Naps
Captain Clive's Dreamworld
Bernice Takes a Plunge
SANCTUARIA
MENTAL
天からの贈り物
Selamat Malam Nostalgia


anakdenesor's favorite books »