Pages

Skip to main content
Showing posts from May, 2020

Easy and fun Greek Yogurt dessert

Hari panas macam ni apa kata berbuka dengan dessert yang manis dan mudah sangat penyediaan die..Greek yogurt! Rasa lega je tekak bila dapat dessert ni tau. Dah la senang, cepat pulak nak buat.. jom kita tengok bahan bahan nya. Greek Yogurt ( siapa yang tak suka greek yogurt boleh tukar ke…

Zombie kid (case file 13) #1

Zombie kid (Case File 13 #1) by   J. Scott Savage   For readers who like thrills with their laughs, Case File 13 is a satisfying new series that blends irreverent humor, page-turning adventure, a mysterious narrator, and the kind of authentic characters that will leave you…

Cosmodem Vitamin E Review

Hye all.. Semoga sentiasa sihat,yang mana akan bekerja esok AD ucapkan selamat bekerja. Okay harini AD nak story sikit mengenai Vitamin E cream daripada keluaran Cosmodem.  Disclaimer: Ini bukan review berbayar Harga asal RM 20.90 time beli ni promosi dapat RM15 untuk 50ml.  Cosmoderm Vi…

Resepi Agar-agar milo 2 layer

Semenjak PKP ni nak keluar rumah pon rasa malas. So arini AD nak share satu resepi yang mudah dan ringkas, sesuai dibuat pencuci mulut ketika berpuasa ini iaitu Agar-agar milo 2 layer.  Jangan risau, bahan bahan nak buat sangat mudah dan senang nak cari. Bahan-bahan: Agar-agar 1 bungkus 1…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »