Pages

Skip to main content
Showing posts from April, 2018

Dominos's Pizza sweet & spicy samyeang sauce

Annyeonghaseyo (안녕하세요) Dominos's Pizza sweet & spicy samyeang sauce been inspired by Malaysians love for food and cultured especially for Koreans lovers. Even though I'm not a kipas susah mati K-POP but yeah I love SPICY!Did you know that Domino's Pizza had come o…

D.I.Y Bantal comel

Hello peeps! Arini AD nak ajar macam mana nak buat bantal kereta sendri..haaa customized sket baru rasa bantal tu lebih beharga kan..yang ni AD buat untuk letak dalam kereta sndri..saja nak cntikkan dalam kereta sbb rasa kosong je kan.Jangan risau cara nak buat bantal ni senang je tau…

Pasta animals from tesco

Tergoda dengan pasta animals dari tesco AD terus grab satu..comel kan bentuk die..ibu bapa di luar sana boleh lah mnggunakan pasta animals untuk menarik minat anak anak untuk makan. Macam AD,tahu kewujudan pasta ni pon setelah my sis order,since my nephew suka bangat makan pasta d…

Perbadanan perpustakaan awam selangor aka PPAS

Address:   Jalan Kelab Golf 13/6, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor working hours: Tuesday 9:30AM–7PM Wednesday 9:30AM–7PM Thursday (Prophet's Ascension) 9:30AM–7PM Hours might different Friday (Prophet's Ascension) 9:30AM–7PM Hours might different …

Smoky grilled beef from McDonalds

hello peeps..hope sihat semua.. Al kisah AD dok dgr kat radio,tgk iklan semua cam best bangat jah burger McDonalds yang baru tu..terdetik la mau cuba juga..jadi memandangkan McDonalds depan rumah ja makanya terbeli juga lah..ada 2 jns tapi AD cuba smoky grill beef.. yang takleh bla…

Primer base make up

Hye peeps, Right now AD ada cuti seminggu..sebab dah half term kat tempat AD..alhamdulillah..bila kerja di international school ni cuti follow cuti sekolah..then klo nak cuti lbh kne apply cuti tanpa gaji pula tau(unpaid leave)..uih tak mampu nk apply nnti potong gaji..so since beta a…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »