Pages

Skip to main content
Showing posts from March, 2018

Movie Review: Pacific Rim Uprising

Nampak sangat AD ade mase terluang..asyik g tgk movie je kan..kisahnya ad pawagam baru kat area AD..seat die best dan price die murah dari cinema biasa tau..sapa tak mau kan. Pacific Rim uprising adalah sequel kepada pasific rim 2013, tapi disebabkan AD tak tgk movie yang first tu so …

Movie Review: Tomb Raider 2018

Film synopsis Lara Croft is the fiercely independent daughter of an eccentric adventurer who vanished years earlier. Hoping to solve the mystery of her father's disappearance, Croft embarks on a perilous journey to his last-known destination -- a fabled tomb on a mythical…

D.I.Y Plushie cat

Hello peeps! Hari ni AD nak citer pasal D.I.Y Plushie Cat ..senang je tau nak buat..AD buat ni sebagai hadiah utk kawan AD..die bru dapat baby..sorang baby girl sorang lagi baby boy..so that AD buat 2 ekor tucin tomei warna hitam dan pink..aww pink ko..hahaha..dah lama tak menjahit ni.…

Movie Review: KL Special force

hasil google TERBITAN: SKOP PRODUCTIONS, DAMOFA PRODUCTIONS &VIPER STUDIO SINOPSIS KL SPECIAL FORCE   mengisahkan skuad elite polis yang berdepan cabaran dalam menumpaskan kumpulan perompak yang bergelar Geng Anarkis. Pasukan ini diketuai oleh Roslan bersama 2 oran…

Johari's Palacio

Address:   77, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor operation hours:  11Am until 11PM  Al kisahnya semalam AD berkesempatan melepak di shah alam, biasanya klo ke shah alam kitwg akan melepak di kedai fav kami,ada a few la fav kedai kitwg tapi semalam…

DIY makeup brush cleaner

Hello peeps... Just a quick update,since this whole week AD aktiviti dah padat..sebab mggu ni BOOK WEEK! yeayyy..now pasal book week ni AD hupdate later oke after event habis.Right now AD nak citer pasal how to do your own make up brush cleaner . Depends la pada anda, ada yang prefer …

Snow Crystal:Inspire your desire

hello peeps! Perempuan dengan kecantikan memang tak dapat dipisahkan la ( baik mengaku cepat) Bagi AD dah besar ni la baru sibuk beria nak jaga kecantikan,cuba tgk korea..dari kecik lagi dah diajar menjaga kecantikan wajah..tgk jela diaorg punya rutin harian bukan 3 je, ade sampai …

Penawar gastrik dan juga energy Booster dengan G-storm 360

Pernah mengalami pedih ulu hati? Kembung perut? Kurang selera makan? Rasa mual dan loya? Anda mungkin mengidap gastrik..namun jangan risau masalah ini dapat diselesaikan. APA ITU GASTRIK? Gastrik adalah rasa sakit di bahagian kanan perut. Gastrik selalu berlaku apabil…

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »