Pages

Skip to main content
Showing posts from October, 2019

Harum Manis

Biasanya kalau sebut pasal harum manis akan teringat buah harum manis yang terkenal di perlis tu kan. Haaa tapi arini AD bukan bercakap pasal harum manis buah, tetapi Harum Manis ini merupakan sebuah restoran yang terletak di Setia Alam. Okay apa yang best sangat pasal restoran ini? …

Bento Box

Hi all, Since keadaan ekonomi yang tak berapa nak stabil, plus makan kat ofis tak  sedap so AD mengambil inisiatif untuk membawa bekal! yeah bekal!! Bermula la sesi google bagi mencari idea. Memandangkan AD hanyalah amatur cewah, so AD buat bekal yang simple jela. So far ni je yang AD …

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »