Pasta animals from tesco

 
Tergoda dengan pasta animals dari tesco AD terus grab satu..comel kan bentuk die..ibu bapa di luar sana boleh lah mnggunakan pasta animals untuk menarik minat anak anak untuk makan. Macam AD,tahu kewujudan pasta ni pon setelah my sis order,since my nephew suka bangat makan pasta die semangat seket nak makan bila tgk ade haiwan haiwan comel dalam tu. Jangankan budak AD sndri excited bila bukak pasta ni..ada 4 ekor haiwan yg berbeza iaitu gajah,zirafah,monyet dan juga tupai..menggunakan sos segera prego carbonara,lastnya AD yang makan lebih. Masa untuk merebus pasta ni bg AD lama sikit daripada rebus pasta yang biasa dan tak boleh lama sangat sbb nnti pasta hilang bentuk haiwan tu..die jadi lembik sangat pastu terburai. Nasib AD buat ni menjadi..sedang elok je.(fuhh selamat) Apa kata anda cuba?


25 ulasan:

  1. Wah! Info menarik ni AD. Thanks tau. Nanti Fiza try cari.Mesti anak2 suka 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..haaa cuba la..harga sepeket pon murah..less dari rm10

      Padam
  2. menarik ni boleh galakkan anak2 mkn

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..budak budak suka klo tgk bentuk comel camtu

      Padam
  3. wow menarik ni...Ingat pasta apa td, rupanya pasta berbentuk animal hihi

    BalasPadam
  4. Wow, AD makan zirafah, gajah dan tupai??? Hehehe

    BalasPadam
  5. hahaha semua makan..hebat kan

    BalasPadam
  6. Ingatkan pasta untuk animals tadi haha ^^ thank u for sharing!! Hana yg dah tua ni pun nak menerai jugak haha :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. adeh..animal makan pasta ke hahaa..kite yang lebih nak makan nya asenye hahaha

      Padam
  7. Wah, macam menarik aje pasta nie, nie nak kena beli nie sebab minggu depan anak sedara akak nak datang rumah dan sememangnya dia obses dengan pasta..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bentuk die tu yang buat kite excited tu..rasa die sama je ngan pasta biasa..heheh...la yeake..elok sgt la tu beli tu..msti diaorg suka

      Padam
  8. terbaek. mesti sedap ni. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. AD minat jadi rasa sedap je..semua makan..ejulz cuba la hehe

      Padam
  9. kalau sedap apa salahnya.

    berbaloi juga kalau nak makan

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kan..kite mmg suka bende yg comei cmtu

      Padam
  10. menarik tu..bukan utk anak2 tpi utk diri juga..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. asenya kita yang makan lebih dari depa haha

      Padam
  11. sesuai untuk buat bento anak-anak nih.

    BalasPadam
  12. Ade eh.. Bolehlah Sha cari.. Anak Sha suka makan carbonara.. Mesti tengok pasta nie dia lagi semangat nak makan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada kat tesco..tapi jarang jumpe..agaknya selalu habis kot

      Padam