Pages

Skip to main content

Smoky grilled beef from McDonalds

hello peeps..hope sihat semua..
Al kisah AD dok dgr kat radio,tgk iklan semua cam best bangat jah burger McDonalds yang baru tu..terdetik la mau cuba juga..jadi memandangkan McDonalds depan rumah ja makanya terbeli juga lah..ada 2 jns tapi AD cuba smoky grill beef.. yang takleh blah tu ade ke die letak sayur senget mcm tu..leh refer kat gamba..ape ni tau la rmai customer..haihh jaga la kualiti sket..actually bege ni xde la beza sgt dgn bege beef McDonalds tu..cuma ada sket je rasa smoky tu then die letak sos mustard byk..tu je pon bezanya haa..oke la kot takat nak cuba kan..xde hal la kan..just don't expect too much..nnti keciwa pula..



Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Replies
    1. kan..cuma kali ni bole pula teringin makan..hehe

      Delete
  2. hehe.. kin x try lagi. double cheese burger tetap mnjadi pujaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe klo AD suka sgt spicy chicken mcdeluxe..fav tuh hehe

      Delete
  3. cuba la beli yang lagi satu jenis (ayam) tu. sebab ramai lebih puji jenis ayam berbanding beef ni hehehe.

    p/s: saya tak try lagipun T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki..haaa tu la nnti nak try ramai gak ckp yg tu best..

      Delete
  4. Tu la.. ada kata sedap,ada yg ckp biasa je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..ada yang cakap best..ikot selera memasing hehe

      Delete
  5. bahaya bahayaaaaa.... x nk bacaa.... musnah diet hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha diet ka...halamak tutup mata laa jgn baca haha

      Delete
  6. Huwaaaa sedapnyeeeeee... X boleh jd ni.. nk kene p carik jugak.. hahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tergoda juga akhirnya..tula tu..kene cuba juga tuh..nmpk gaya nya terpaksa la pegi mcD haha

      Delete
  7. Awak nie, memang ke laut la diet akak, bagi review burger plak tue.. Lapar nie.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha lah!yeake akak diet..ampunnn tak tau..hahaha..tergoda tak ka?sila jalan laju laju g beli haha

      Delete
  8. tak cuba lagi yang nih.. mungkin di lain kali..

    ReplyDelete
  9. Tak cuba lagi burger Mcd yang ni tapi teringin nak cuba sebab suka beef!! :D

    Siqah new follower here! Salam perkenalan ye.

    jemput Join my giveaway too if ada kelapangan masa :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye siqah thanks follow...insyaalah AD free AD join yea..sape la kite pon suka beef

      Delete
  10. Sejak nmpk iklan, mmg nak beli, tapi asyik terlupa (hahaha...org tua la katakan). Rupanya indah nama dr rupa ya...

    ReplyDelete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »