Smoky grilled beef from McDonalds

hello peeps..hope sihat semua..
Al kisah AD dok dgr kat radio,tgk iklan semua cam best bangat jah burger McDonalds yang baru tu..terdetik la mau cuba juga..jadi memandangkan McDonalds depan rumah ja makanya terbeli juga lah..ada 2 jns tapi AD cuba smoky grill beef.. yang takleh blah tu ade ke die letak sayur senget mcm tu..leh refer kat gamba..ape ni tau la rmai customer..haihh jaga la kualiti sket..actually bege ni xde la beza sgt dgn bege beef McDonalds tu..cuma ada sket je rasa smoky tu then die letak sos mustard byk..tu je pon bezanya haa..oke la kot takat nak cuba kan..xde hal la kan..just don't expect too much..nnti keciwa pula..



Share:

27 Comments

  1. Jarang terpengaruh dengan iklan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..cuma kali ni bole pula teringin makan..hehe

      Padam
  2. hehe.. kin x try lagi. double cheese burger tetap mnjadi pujaan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe klo AD suka sgt spicy chicken mcdeluxe..fav tuh hehe

      Padam
  3. cuba la beli yang lagi satu jenis (ayam) tu. sebab ramai lebih puji jenis ayam berbanding beef ni hehehe.

    p/s: saya tak try lagipun T-T

    BalasPadam
    Balasan
    1. kikiki..haaa tu la nnti nak try ramai gak ckp yg tu best..

      Padam
  4. Tu la.. ada kata sedap,ada yg ckp biasa je

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..ada yang cakap best..ikot selera memasing hehe

      Padam
  5. Setakat ni belum try lagi ni

    BalasPadam
  6. Nampak sedap.. tak cuba lagi..

    BalasPadam
  7. bahaya bahayaaaaa.... x nk bacaa.... musnah diet hahahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha diet ka...halamak tutup mata laa jgn baca haha

      Padam
  8. Huwaaaa sedapnyeeeeee... X boleh jd ni.. nk kene p carik jugak.. hahaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah tergoda juga akhirnya..tula tu..kene cuba juga tuh..nmpk gaya nya terpaksa la pegi mcD haha

      Padam
  9. Awak nie, memang ke laut la diet akak, bagi review burger plak tue.. Lapar nie.. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahha lah!yeake akak diet..ampunnn tak tau..hahaha..tergoda tak ka?sila jalan laju laju g beli haha

      Padam
  10. tak cuba lagi yang nih.. mungkin di lain kali..

    BalasPadam
  11. Tak cuba lagi burger Mcd yang ni tapi teringin nak cuba sebab suka beef!! :D

    Siqah new follower here! Salam perkenalan ye.

    jemput Join my giveaway too if ada kelapangan masa :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye siqah thanks follow...insyaalah AD free AD join yea..sape la kite pon suka beef

      Padam
  12. Sejak nmpk iklan, mmg nak beli, tapi asyik terlupa (hahaha...org tua la katakan). Rupanya indah nama dr rupa ya...

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »