Minyak Herba Asmak

 

Minyak Herba Asmak꘡ Kisahnya AD pertama kali join GA untuk tahun ini, dan tak sangka pulak bertuah. Didatangkan sekali dengan pouch yang comel ini. Suka tau. Alhamdulillah. Jom kita tengok antara kelebihan menggunakan minyak ini dan juga bahan yang digunakan dalam menghasilkan minyak ini.

Bahan yang digunakan:

Fructus cocos Nuciferea, Semen Nigella Sativa, Body Stichopus Horrens, Folium eucalyptus Oil.

Kebaikan atau kelebihan menggunakan minyak Asmak:

👍Berdaftar dan bernotifikasi dengan KKM

👍Produk tanpa bahan kimia berbahaya

👍Menggunakan bahan gred tinggi sahaja

👍Menjalani R&D dan terbukti berkesan

👍Menggunakan teknologi Nano menyebabkan minyak cepat meresap ke dalam kulit

👍Melegakan sakit perut, migrain, hidung gatal, sakit gigi dan sebagainya

So far AD guna baru sekali, malam tadi sakit perot. Rasanya angin kot. Perot tak selsa sgt2 then teringat ada minyak ni, tawakal dan sapu jela. Alhamdulillah tak lama lepas tu perut dah tak meragam. Ternyata banyak juga kelebihan menggunakan produk minyak asmak ni. AD dah cuba anda bila lagi?

Hubungi: 

Facebook: Aishah idris

Whats app: 012 642 4932


21 ulasan:

  1. bila minyak cepat meresap dlm kulit mesti badan x melekit bila pakai kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha tu la..cepat meresap..best..tak minat jugak yang jenis melekit

      Padam
  2. bestnya dapat hadiah, dan best minyak angin ni... sangat di perlukan bila-bila masa

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la barang yang memang patot ada dalam list kat rumah..heheh

      Padam
  3. Ada dengar pasal minyak ni. Tapi Tak pernah lagi try.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, dapat hadiah yang bermanafaat

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..alhamdulillah sgt..membantu masa memerlukan

      Padam
  5. Wah... hadiah yang berguna time2 sakit ye... best2

    BalasPadam
  6. Tak pernah cuba minyak ni. Tapi biasa dengar sebab popular gak minyak asmak ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..AD pon klo tak sebab menang GA tak merasa juga guna

      Padam
  7. mesti bau dia best dan menenangkan kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak..hahaha bau die kuat sikit sebenarnya..mungkin sbb AD tak biasa lagi dengan bau dengan

      Padam
  8. Alhamdulillah.. Tahniah Ad..

    BalasPadam
  9. i got that pouch juga.. beli stokin dekat shopee huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeake..omei kan..aipp mesti stoking yg ade gambar2 kan

      Padam
  10. Thanks AD untuk review...saya share dekat FB boleh ye...

    BalasPadam
  11. Wah tahniah!! Cik TK tak pernah guna lagi minyak ni.

    BalasPadam