Minyak Herba Asmak

 

Minyak Herba Asmak꘡ Kisahnya AD pertama kali join GA untuk tahun ini, dan tak sangka pulak bertuah. Didatangkan sekali dengan pouch yang comel ini. Suka tau. Alhamdulillah. Jom kita tengok antara kelebihan menggunakan minyak ini dan juga bahan yang digunakan dalam menghasilkan minyak ini.

Bahan yang digunakan:

Fructus cocos Nuciferea, Semen Nigella Sativa, Body Stichopus Horrens, Folium eucalyptus Oil.

Kebaikan atau kelebihan menggunakan minyak Asmak:

👍Berdaftar dan bernotifikasi dengan KKM

👍Produk tanpa bahan kimia berbahaya

👍Menggunakan bahan gred tinggi sahaja

👍Menjalani R&D dan terbukti berkesan

👍Menggunakan teknologi Nano menyebabkan minyak cepat meresap ke dalam kulit

👍Melegakan sakit perut, migrain, hidung gatal, sakit gigi dan sebagainya

So far AD guna baru sekali, malam tadi sakit perot. Rasanya angin kot. Perot tak selsa sgt2 then teringat ada minyak ni, tawakal dan sapu jela. Alhamdulillah tak lama lepas tu perut dah tak meragam. Ternyata banyak juga kelebihan menggunakan produk minyak asmak ni. AD dah cuba anda bila lagi?

Hubungi: 

Facebook: Aishah idris

Whats app: 012 642 4932


CONVERSATION

21 Comments:

  1. bila minyak cepat meresap dlm kulit mesti badan x melekit bila pakai kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la..cepat meresap..best..tak minat jugak yang jenis melekit

      Delete
  2. bestnya dapat hadiah, dan best minyak angin ni... sangat di perlukan bila-bila masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la barang yang memang patot ada dalam list kat rumah..heheh

      Delete
  3. Ada dengar pasal minyak ni. Tapi Tak pernah lagi try.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, dapat hadiah yang bermanafaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..alhamdulillah sgt..membantu masa memerlukan

      Delete
  5. Wah... hadiah yang berguna time2 sakit ye... best2

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba minyak ni. Tapi biasa dengar sebab popular gak minyak asmak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..AD pon klo tak sebab menang GA tak merasa juga guna

      Delete
  7. mesti bau dia best dan menenangkan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..hahaha bau die kuat sikit sebenarnya..mungkin sbb AD tak biasa lagi dengan bau dengan

      Delete
  8. i got that pouch juga.. beli stokin dekat shopee huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeake..omei kan..aipp mesti stoking yg ade gambar2 kan

      Delete
  9. Thanks AD untuk review...saya share dekat FB boleh ye...

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah!! Cik TK tak pernah guna lagi minyak ni.

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf

The Same Inside: Poems about Empathy and Friendship
When I Was a Kid 5
The Midnight Library
Zita the Spacegirl
Claudia and Mean Janine
Pahang, Koi Datang!
Lucy & Andy Neanderthal
Dreamy Days and Random Naps
Captain Clive's Dreamworld
Bernice Takes a Plunge
SANCTUARIA
MENTAL
天からの贈り物
Selamat Malam Nostalgia


anakdenesor's favorite books »