Pages

Skip to main content

DIY Body scrub

Hi peeps!
Bagi meneruskan beauty month ini,i nak bagi satu lagi tips yang sure x payah nak keluar modal..ihik..itu kalau barang barang da sedia ada kan.Okeh kali ni nak bg tips untuk buat scrub badan..

bahan bahan nya ialah:
1.gula
2.minyak zaitun/madu

Ha senang je kan..kan da ckp xpayah nak keluar modal..ihik..okey cara die campurkan saja bahan td tu and its ready to be used..contohnya boleh ambik 3 sudu gula plus ngan 2 sudu madu then boleh guna sbgai scrub..tapi make sure guna gula halus..kalau xda gula halus boleh blend dlu gula tu sebabnya kalau guna terus gula tu kat badan pedih nnti..ngerti lo..selamat mencuba..

Ini la rupa dia
Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »