[DESIGN] BOOKMARK #2

By anakdenesor - November 08, 2021

 [DESIGN] BOOKMARK ꘡ Kembali lagi kita dengan segmen design. lama benar AD tak update mengenai design. Banyak design dalam laptop tapi tu la mals nak selongkar satu-satu hahahah. Kebetulan hari ni AD free. 

Design ini datangnya daripada cikgu praktikal. Kawan kepada Kholaf. Anda boleh baca post mengenai bookmark Kholaf disini. Boleh dikatakan tempahan ini last minit, tapi alhamdulillah masih sempat untuk disiapkan. Macam biasa AD akan sediakan 2,3 design dan alhamdulillah senang je process nya cuma nya bila ada lebih dari 1 design rambang la mata untuk dipilih kan.

 Selain daripada bookmark, sekarang tengah hot design mug tau. Ramai yang nak cutomise mug mereka sendiri. Menarik kan, boleh dijadikan sebagai hadiah hari lahir, atau hadiah perpisahan. Bila guna mug tu sentiasa teringat kepada sang pemberi. Kalau letak kat ofis pula mesti tak hilang kalau dah tulis nama kat situ.

Jadi ini adalah final design yang tuan empunya badan suka. terima kasih daun keladi. Insyaallah mari la beli lagi..hehehhe.


 

 Akhirnya AD baru je buat IG baru untuk official shop..kawan2 mana yang free tu mai la follow AD.

Instagram: anak_denesor

 

  • Share: