Pages

Skip to main content

Mystery box



Mystery box I got this box from kak sha. Eh! how!why? it's book swapping..wanna know more bout it? you can read it HERE. Kak Sha suka membaca, antara bahan bacaan beliau psychical book and ebooks. Tengok sajalah reading goals beliau di goodreads, rasanya AD masih jauh lagi..tak mampu nak habis baca beratus buku dalam masa setahun..hahaha. 



Tadaaaa!!! tak sangka tau dapat mystery box ni dengan cepat..since AD bagi alamat company, tengah keje dapat call dari admission inform ada parcel sampai..Wahh excited, terus pi ambik..dengan pantas..hehe..So ni la rupa parcel tu selepas dibuka lapisan pertama..



Serius la tak sangka dapat banyak barang macam ni..sebab dalam mindset just nak buku je..tetibe dapat barang sampingan sekali..Thanks tau kak sha.😻 Antara items yang kak sha bagi adalah

⭐️Tudung , tak pakai lagi..tapi material die best..ringan je..
⭐️Buku..siap dapat buku extra lagi..tau tau je genre yang AD suka..Horror and mystery
⭐️ Ubat gg travel..suka! kecik senang nak bawak, campak je dalam beg.
⭐️sticky note! Hehehe, meriah la bilik AD dengan sticky note, boleh letak note sambil buat review buku
⭐️Gula gula! Bende pertama sekali habis bila dapat parcel ni
⭐️perfume! wah suka sangat..AD letak kat ofis, dah la AD sejenis OCD tak suka bau peluh, then after balik daripada early years department ( tadika) mmg spray perfume, sbb kekadang body odour bebudak lekat kat baju AD. Lagi suka bile dapat perfume ni.


Terima kasih sekali lagi..jika ada yang berminat untuk book swap..sila email atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen..


Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Wah dapat benda sampingan.
    Bersemangat nanti habiskan baca buku boleh baca buku lain dan dapat hadiah lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha betul tu...tapi tu la da letak dalam wanted to read list dah..hahah still ade 2 lagi buku yang belum habis baca

      Delete
  2. What a nice box 😊 kitap değişimi yapmayı çok seviyorum ama ülkeler arası mesafe çok fazla 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah true..the cost must be more expensive than the price of books..aww so sad..but if you will ever visit malaysia someday would be nice

      Delete
  3. Wuaah .. penuh hadiah nih ..
    Betulan surprise karena sesuai namanya mysterious box.

    Keren-keren pula giftnya.

    ReplyDelete
  4. wah menariknyaa..ad jugk tgk kak sha review akk punya box..lagi dasyat box akk..tema zombie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..tu bila idea dengan mood nak deco tu sampai..klo tak, biasa biasa aja..ehhe

      Delete
  5. bestnya bertukar2 buku kan, mcm ala2 penpal dulu kecik2 :)

    ReplyDelete
  6. betul2 mystery box. seronok if mendapat nya kan

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya. Buku sekadar buku, ada gift lagi.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. kan..teruja kan..rasa cam bebudak pula kejap haha

      Delete
  9. wahh bestnyer kalo dpt henpon huawei ., xkan dpt kotak huawei je khannns., ;p

    ReplyDelete
  10. wahhhh best ni rs mcm dpt hadiah kn?😊😊

    ReplyDelete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »