Pages

Skip to main content

Clip mask extender

Clip mask extender 𐌠 Since the new norm mewajibkan kita untuk memakai mask ketika berada di luar rumah, and kita para wanita especially yang bertudung mengalami kesukaran untuk memakai mask. Namun tiada lagi masalah tersebut dengan menggunakan mask extender. Tidak dinafikan berbagai jenis mask extender boleh dibeli mengikut citarasa anda semua. Hari ini, AD nak cerita mask extender yang AD gunakan. Extender ni AD beli dengan harga RM5 untuk 3pcs. Kalau nak beli satu pon boleh. Satu harganya RM2. Alang-alang beli so AD beli 3 terus la..boleh letak dalam kereta sekali just incase kalau hilang dah ade spare dalam kereta.



Macam macam design ada. Cara nak pakai pon senang. Sangkut je tali mask tu kat extender tuh..so kaum hawa xyah la takot tudung xjadi ke,tudung penyet ke..ada extender mask ni semua masalah hilang. Boleh rujuk gambar di bawah cara pemakaian die yea. Chummy craft juga menjual  berbagai barang craft. Hot stuff adalah printed bantal.Sesuai untuk dijadikan hadiah. 



ingin tahu lebih lanjut dan melihat barangan yang dijual, anda boleh klik link ini https://shopee.com.my/suegeesuzie 

Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Lelaki pun pakai mask extender.
    Macam-macam reka bentuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la..sakit juga telinga kalau lelama pakai mask

      Delete
  2. finally ada untuk boys! selalu design utk girl ja kan.... boys need it too sbb sakit oo telinga

    ReplyDelete
  3. Semakin cute designs extender sekarang.

    ReplyDelete
  4. dah variety mask extender sekarang ni. boleh buat rambang mata hehehe

    ReplyDelete
  5. wahh mask extender yang ni unik dan cute lah. Tak pernah tengok lagi camni.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kan..selalu guna pattern yang lain lain..setiap kali keluar je mesti ada corak lain hehe

      Delete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »