Clip mask extender

Clip mask extender 𐌠 Since the new norm mewajibkan kita untuk memakai mask ketika berada di luar rumah, and kita para wanita especially yang bertudung mengalami kesukaran untuk memakai mask. Namun tiada lagi masalah tersebut dengan menggunakan mask extender. Tidak dinafikan berbagai jenis mask extender boleh dibeli mengikut citarasa anda semua. Hari ini, AD nak cerita mask extender yang AD gunakan. Extender ni AD beli dengan harga RM5 untuk 3pcs. Kalau nak beli satu pon boleh. Satu harganya RM2. Alang-alang beli so AD beli 3 terus la..boleh letak dalam kereta sekali just incase kalau hilang dah ade spare dalam kereta.



Macam macam design ada. Cara nak pakai pon senang. Sangkut je tali mask tu kat extender tuh..so kaum hawa xyah la takot tudung xjadi ke,tudung penyet ke..ada extender mask ni semua masalah hilang. Boleh rujuk gambar di bawah cara pemakaian die yea. Chummy craft juga menjual  berbagai barang craft. Hot stuff adalah printed bantal.Sesuai untuk dijadikan hadiah. 



ingin tahu lebih lanjut dan melihat barangan yang dijual, anda boleh klik link ini https://shopee.com.my/suegeesuzie 

Share:

20 Comments

  1. Lelaki pun pakai mask extender.
    Macam-macam reka bentuk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha tu la..sakit juga telinga kalau lelama pakai mask

      Padam
  2. finally ada untuk boys! selalu design utk girl ja kan.... boys need it too sbb sakit oo telinga

    BalasPadam
  3. Semakin cute designs extender sekarang.

    BalasPadam
  4. dah variety mask extender sekarang ni. boleh buat rambang mata hehehe

    BalasPadam
  5. wahh mask extender yang ni unik dan cute lah. Tak pernah tengok lagi camni.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. kan..selalu guna pattern yang lain lain..setiap kali keluar je mesti ada corak lain hehe

      Padam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »