Pages

Skip to main content

'SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC'.

 

So marilah kita memeriahkan segmen ni..yang penting kita support satu sama lain..bagus juga MC buat segmen ni, boleh la AD meluaskan lagi circle genk blogger di youtube AD.

Actually first time AD ke blog MC, so tak boleh nak komen banyak sebab AD tak kenal lagi MC orangnya macam mana, tapi AD suka blog MC sebab layout dia yang simple, minimalist. AD memang suka lawat blog yang jenis macam ni. Luas je mata tengok background putih, kemas! loading laju tu yang paling penting. Itu je kot nak bebel. hahahah

Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »