'SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC'.

 

So marilah kita memeriahkan segmen ni..yang penting kita support satu sama lain..bagus juga MC buat segmen ni, boleh la AD meluaskan lagi circle genk blogger di youtube AD.

Actually first time AD ke blog MC, so tak boleh nak komen banyak sebab AD tak kenal lagi MC orangnya macam mana, tapi AD suka blog MC sebab layout dia yang simple, minimalist. AD memang suka lawat blog yang jenis macam ni. Luas je mata tengok background putih, kemas! loading laju tu yang paling penting. Itu je kot nak bebel. hahahah

CONVERSATION

13 Comments:

  1. Harap bertambah langganan untuk AD.

    ReplyDelete
  2. selamat kita berfollow2 di youtube ya

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen. Bagus ni untuk mereka yang ada youtube ni. Youtube kita sendu amat!

    ReplyDelete
  4. Wow menariklah segemen ni, nasib baik masih ada masa sebab saya nak join sama.
    Semoga anakdenesor berjaya!

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-subscribe-youtuber-follow.html

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf

The Same Inside: Poems about Empathy and Friendship
When I Was a Kid 5
The Midnight Library
Zita the Spacegirl
Claudia and Mean Janine
Pahang, Koi Datang!
Lucy & Andy Neanderthal
Dreamy Days and Random Naps
Captain Clive's Dreamworld
Bernice Takes a Plunge
SANCTUARIA
MENTAL
天からの贈り物
Selamat Malam Nostalgia


anakdenesor's favorite books »