Pages

Skip to main content

Mystery box! #2


I got this box from Cuya! I have already posted about my first mystery box that i received from Kak Sha, you can read it HERE. For those yang baru je follow my blog..anda boleh dapatkan more information about mystery box HERE. Ini adalah segment khas dedikasi untuk para peminat buku.. tak kisahlah novel atau komik atau non fiction.

Sebenarnya AD yang approach Cuya, sebab Cuya pernah komen die teringin nak baca buku english but as usual la buku english memang harga Israel  hahaha. Then since ada a few englsih books yang AD dah siap baca dan sejenis yang suka clearkan shelve so AD terfikir why not bagi je kat Cuya. Then since Cuya cakap die mau then AD pon try risik Cuya if die berminat nak join this segment..since memang nak bagi die buku pon kan. Itulah kisah camner kami boleh terjebak dengan book swapping antara satu sama lain nih.

Tak sangka cepat pula cik Cuya kita hantar box ni..padahal AD yang cakap nak hantar dlu..aipp mana aci nih.. Jom kita unboxing dulu!



First think in my mind bila nampak kotak ni terus cakap gile creative dak nih. gegeh weh siapkan kotak camtu..hape aokmer semua igt senang ke nak create box macam tu..kesabaran itu tinggi tau dak. Ni aokmer tengok ni..kemain banyak weh hadiah lain die bagi..pastu mintak satu je buku die bg extra satu..alolololo syok! Tetiber ase ehh birthday aku arini ke (nampak tak berangan lebey) Bukak2 je ada surat..aww sweet sangat..eh nak tau apa die tulis?nope tak boleh..it's mine! hahaha.


 
Pandai pulak die lukis monster tu..kalau AD memang out..AD sejenis yang boleh design pakai adobe photoshop ,adobe illustrator tapi klo soh lukis memang kelaut la wei.
 
    
 
I was like seriously? banyak dan comei weh semuanya. Setiap barang di pack dalam monsters even each of the monster have their own name! Superb! Antara barangannya ialah

👾 Beauty face mask
👾Gelang tangan (2)
👾Novel (2)
👾Coaster
👾Keychain (4)
👾Compact powder

Honestly..i'm soo happy! dah la coaster tu muka Jack..AD da la peminat setia Jack..kat rumah tu siap ade figure Jack tau..entah pasaipa suka sangat tak tau la. Then one of the keychain tu pon ada nama AD tau and turns out that Cik Cuya buat sendiri tau..Pergh bukan kaleng kaleng budak nih. Then tau tau je AD tak baca buku bm sangat coz my mindset cakap buku bm jiwang..even tho memang banyak buku bm yang best yang bukan jiwang, but still my mind will think like that..BUT..AD still baca buku bm okay. Antaranya awek chuck tylor(this is my favourite malay book), mani wanita kebaya kuning, dan ajaib. Mostly AD baca keluaran fixi..lebih kena dengan jiwa. So bila dapat buku Meremang memang happy gila la sebab bukan buku jiwang and Horror genre. TQ sangat yea awak.

 

Actually AD ada buku scrap yang AD dedikasikan untuk happy things yang berlaku pada AD. AD akan tampal gambar, notes, tickets anything la..then since AD dapat monsters, my actual plan nak gunting monster tu and letak dalam buku scrap tu.. but end up  my colleague cakap tampal la kat dinding cantik. Since library ada banyak space adn kitwg sejenis yang memang suka decorate library makanya monsters tersebut selamat dilekatkan di dinding. Comel kan..btw AD ada upload unboxing video minta jasa anda semua like and subs hokey.

 


-XOXO-




Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Kreatif.
    Ada baca pos Cuya pasal AD beri kotak Halloween.
    Rajin korang hias-hias kotak dan beri hadiah comel.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah.Glad you like it. Thank you for this opportunity to
    exchange books ❤ It really a great experience!

    ReplyDelete
  3. muka ada banyakkkkk sinyum adik manisss

    ReplyDelete
  4. Wah kreatif betul Cuya tu. Meremang tengok ketebalan meremang tu 🤭😂 Apa pun tahniah AD

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..byk dpt hadiah..cute je monsters tu semua..kreatif Cuya..

    ReplyDelete
  6. Hebat Cuya ini hehe Kreatif dan idea banyak ini haha

    ReplyDelete
  7. Lovely 😊 thanks for your sharing 😊

    ReplyDelete
  8. creative betul si cuya tu kannn.... so cuteeee

    ReplyDelete
  9. wah comelnya semua. happy tau dapat mystery box camni. So kreatif lah cuya.

    ReplyDelete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »