Mengimbau kenangan bermain permainan game zaman dahulu dengan Solitaire.

Mengimbau kenangan bermain permainan game zaman dahulu dengan Solitaire. Mungkin ada yang mengenali AD dan tahu sememangnya AD gila game. Anda boleh check di post yang sebelum nya (click sini) 

Recently ini AD berkesempatan untuk menerokai satu laman web yang santai untuk tenangkan fikiran. Menghilangkan tekanan bekerja dengan bermain game merupakan saatu terapi bagi AD. Website ini juga menyediakan pelbagai pilihan game. Namun game yang menjadi pilihan AD adalah connect 3 games yang seakan candy crush.đŸ˜» 



User interface yang menarik dan mudah difahami. Warna yang menarik dan colorful semestinya menarik minat anda untuk mencuba permainan ini. Apa yang AD suka mengenai game ini ialah disediakan timer. Anda harus menyelesaikan permainan berdasarkan timer yang diberi untuk move kepada next stage. Agak mencabar jugalah bagi AD tetapi sangat seronok.

Selain daripada connect 3 games website ini juga menyediakan game yang lain seperti hidden object (https://www.solitaire.org/hidden-object-games/) card games seperti gin rummy, crazy eights, euchre dan hearts. Anda boleh pergi ke website ini https://www.solitaire.org/card-games/ 


Hidden object ini juga dibahagikan dengan beberapa lagi permainan seperti 

  • China Temple
  • Circus Adventure
  • Garden Secrets
  • Hidden Kitchen
  • Hidden Princess
  • Pirates and treasures
  • The palace hotel.
Banyak plihan yang anda boleh pilih sememangnya boleh melekakan anda. Anda boleh access website ini tanpa perlu untuk mendownload app. Jadi tidak perlu risau akan capacity laptop anda. Ini merupakan salah satu element yang AD bagi AD bagus kerana tidak memerlukan anda untuk login juga. As long as the website tu betul dan tadaaaa anda boleh enjoy đŸ˜‰ 

Jadi tunggu apa lagi. Cubalah layari lama web ini dan kongsikan pengalaman anda dengan AD. 


Share:

15 Comments

  1. solitaire ni pertama kali main game dalam pc. Masa tu tak tahu game lain bila dah pandai godeh game lain emmm memang leka lah. Ahkak suka game 3 atau hidden obbject. Kadang lepas tensen tapi kadang terleka. aduhaiiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan! mase tu pakai pc je lagi..memang leka habis la..
      sama la kak klo stuck kat level yang sama je mmg tensen habis

      Padam
  2. dalam phone ammi ada 3 jenis game versi candy crush..basically semua kena match 3

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok kan. sebab candy crush klo habis nyawa kne tunggu.. tu yang leceh tu

      Padam
  3. Very ınteresting:) thanks for your sharing..

    BalasPadam
  4. How wonderful! I love playing different games every now and again. It is a good stress reliever!
    the creation of beauty is art.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. kan..bagi penggemar game mmg suka la game ni

      Padam
  6. Balasan
    1. aah kak. main tak igt dunia..sedar2 da tengah hari

      Padam
  7. first berkenalan dengan website ni sebab ramai mengimbau kebnangan main Zuma

    BalasPadam
  8. Banyak pilihan games yang menarik. Senang tak payah download apps. Main kat website je kan.

    BalasPadam
  9. Suka betul main solitire tu.. Best kalau banyak pilihan game.. sesekali layan, syok juga..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »

Dino Colony

Translate