Sarapan dengan Grannies Nasi dagang

Grannies Nasi dagang ꘑ Sebagai penduduk pantai timur, Nasi dagang merupakan satu juadah yang seringkali di makan waktu sarapan.(entah bila nak balik pahang ni 😭) baru-baru ini AD ada ternampak di feed IG ramai kawan galangan blogger buat entry pasal nasi dagang ni. maka AD seorang yang mudah terpengaruh dengan food LOL terjebak la membeli. AD beli daripada ejen grannies iaitu cik Mai. Boleh contact beliau di IG: grannies_qhadeeja (https://www.instagram.com/grannies_qhadeeja/) atau boleh ws jer 019-791 7996 Baik sangat orangnya. Lemah lembut je menjawap segala persoalan AD.



Tengok saja menu diatas menarik bukan. Tergoda tau. Baru-baru ni Grannies melancarkan produk baru iaitu pakej sekali dengan dulang buluh. AD pilih pakej Value pack sahaja sebab hendak mencuba kan. lagi pon makan pon bertiga je dengan abang dan kakak ipar. Rasa macam tak perlu la nak beli set nanti tak habis pula kan.

 

Overall? satisfied  dan sememang nya sedap. Diaorang gunakan beras basmati tau..bukan kaleng-kaleng...cuma... bagi AD delivery fees yang agak mahal. If normal day rm39 untuk delivery..Gulp! sebab lokasi jauh kot.. KL ke Setia Alam. tapi yang ni AD join delivery diaorg, kebetulan diaorg ke Shah Alam so okay la, AD pickup kat Shah Alam dapat la half price delivery. Kelakar pula rasa, juadah baru seploh hengget satu tapi delivery mahai. But it's okay sebab dapat half price delivery bagi AD worth la untuk mencuba kan. yang penting my tummy happy. Happy tummy, happy me.

Price:πŸ’°πŸ’°πŸ’°

Taste: πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—

Delivery fees:πŸ’ΈπŸ’Έ

Repeat: Yes I will


Tags:

Share:

9 Comments

  1. Cantik balut macam tu, tentu sedap.

    BalasPadam
  2. harga mampu tengok ni, AD. Maaf la. Abe Kie cuma beli nasi dage di gerai tepi jale jah. Apa2 pun. Selamat menjamu selera....

    BalasPadam
  3. Aduh.. Bila makanan sedap, rasa berbaloi bayar lebih untuk delivery fees.. Tapi kalau mahal sangat memang seram lah nak order.. hehehe

    BalasPadam
  4. menarik2 cuma biasa nasi dagang kalau terengganu kan dia tambah beras pulut kalau guna basmathi mesti lain dah rasa nasinya tu...
    tapi tang delivery cas tu mahai bebeno... mujurla area tempat akak mudah nk jumpa nasi dagang yang sedap dimasak oleh orang pantai timur... harga pun mampu milik hehhehe

    BalasPadam
  5. Salam,
    Masyallah..nampak sedapnya..
    Wow..Delivery fee boleh dekat 4 orang lagi makan...
    Yang penting happy tummy kan???

    BalasPadam
  6. Boleh tahan harga delivery dia tapi kalau sedap, repeat order je..make sure kena join bulk orderla nak jimat..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »