Gokil Burger

 Gokil Burger ꘡ Bagi penggemar burger anda sememang nya perlu mencuba Gokil burger ini. AD berpeluang untuk mencubanya baru-baru ini. Bagi anda yang pertama kali datang kesana mungkin agak keliru. Burger ini berada di pintu masuk restorak gerak 23. kawasan tu bagi AD more kepada medan selera. Mcam ala ala foodcourt gitu. Kawasan parking ada disediakan di bahagian belakang kedai. Follow je tanda Parking dengan bayaran sebanyak RM5

 

Location: 

Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru, 50300 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Operation hours: 11am- 9pm

Pelbagai menu yang menarik disediakan disini. Rambang mata tau.  Akhirnya AD pilih Burger Petaling dan Burger BB.

Antara menu yang disediakan
 
 
Menarik kan. Bun die memang gebu habis. patty meat yang tebal! dah la tu harga die pulak murah. RM9.90 tapi dapat burger yang premium. rasanya kalah la mekdi klo nak dibandingkan kualiti nya.

Part paling best tu, Burger BB tu selepas semalaman rasa masih best. AD simpan dalam fridge sebab kenyang, (itula masa beli tamak sangat) esoknya tu hangat dalam microwave rasa nya still sedap burger pon still elok.



Jom kita tengok antara menu yang disediakan disini.






 
Price:💰💰💰
Taste:💗💗💗💗💗
 
So guys tunggu apa lagi. Jom la kite serbu Gokil Burger. Berbaloi untuk dicuba.



Tags:

Share:

11 Comments

  1. Kg baru ada medan selera? eh jap bapak lama x gi sana hehehe....
    ni yg sebelah HKL tu ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan kak.. die macam medan selera sbb kat dlm tu byk kedai2 kite boleh pilih..cmner eh nak ckp..ha mcm foodcourt tesco.

      Padam
  2. Hehe entah bila akan 'terlalu'di situ.
    Bagus daging tebal. Haah murah. Ada sayur segar lagi.

    BalasPadam
  3. perghh...burger KL nih..nama2 very localised..haha..

    suka makan nasi campur kt Gerak 23..ada ikan bakar..

    BalasPadam
  4. Seems delicious :) thanks for your sharing...

    BalasPadam
  5. Wah... tengok gambar pun dah menggiurkan!

    BalasPadam
  6. Wow! The food looks so amazing. I can never say no to a good burger!
    the creation of beauty is art.

    BalasPadam
  7. Nampak menarik burger tu. Boleh pilih warna bijan ke?

    BalasPadam
  8. menggoda semua burger yang ada tu... nama pun menarik betul...
    *tadi dah komen tapi ada masalah, itu komen lagi kot yg tadi tak keluar heheheh

    BalasPadam
  9. Boleh try jumaat ni.. Nama dia bukan main lagi. Lg exclusive kawasan tu lg gempak burgernya

    BalasPadam
  10. Mengancam betul berger dia.. nama dia comillah.. hehehe

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »