[Design] Thank you card & label tag

Thank you card & label tag ꘡Sudah lama rasanya AD tak up cerita mengenai design Biasanya up pasal book review je kan. Kali ini tempahan datang daripada cik AI anda boleh lawat blog beliau DISINI. Mudah kerja AD kali ini kerana cik AI kita da sediakan design, so AD cuma print saja. Cik AI punya bisnes more to fashion and accessories, ha korang jangan lupa terjah IG beliau tau. Orangnya peramah pasti anda suka dengan hasil kerja beliau.  Since AD dah kenal lama dengan beliau , sempat la juga selitkan sedikit cenderamata utk beliau..moga bisnes beliau terus maju.
 
 

 


 

anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

5 Ulasan

  1. Cantik design AI buat tu. Suka vintage tag guna kraft paper

    BalasPadam
  2. cantik.... simple ja design dia

    BalasPadam
  3. Aduh.. suka betul bila AD guna kertas macam nie.. nampak klasik sangat..

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama