[Design] Thank you card & label tag

Thank you card & label tag ꘡Sudah lama rasanya AD tak up cerita mengenai design Biasanya up pasal book review je kan. Kali ini tempahan datang daripada cik AI anda boleh lawat blog beliau DISINI. Mudah kerja AD kali ini kerana cik AI kita da sediakan design, so AD cuma print saja. Cik AI punya bisnes more to fashion and accessories, ha korang jangan lupa terjah IG beliau tau. Orangnya peramah pasti anda suka dengan hasil kerja beliau.  Since AD dah kenal lama dengan beliau , sempat la juga selitkan sedikit cenderamata utk beliau..moga bisnes beliau terus maju.
 
 

 


 

Share:

5 Comments

  1. Cantik design AI buat tu. Suka vintage tag guna kraft paper

    BalasPadam
  2. cantik.... simple ja design dia

    BalasPadam
  3. Aduh.. suka betul bila AD guna kertas macam nie.. nampak klasik sangat..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »