HARRY POTTER VIRTUAL RUN

HARRY POTTER VIRTUAL RUN ꘡ Kisahnya AD join virtual run ni tahun lepas, tapi baru tahun ni teringat nak publish. Since memang peminat tegar Harry Potter AD terus join walaupun kali ini event ini berbayar. Sanggup nok, tapi takpa saya memang happy. Set yang AD grab ni set jersey dan medal. Anda boleh pilih nak beli medal sahaja atau combo. Waktu ini, AD baru berjinak jinak dengan dunia larian, so taknak la aim besar sangat, ambil 5km je. Kang kalau tak capai matlamat sesia je bayo tapi tak dapat apa. Jangan berputih mata bak kata orang tetua dolu-dolu.



 Antara barang di dalam Combo set yang AD pilih ni adalah:

  • Jersey HP mengikut rumah mana yang anda pilih. AD suka slytherin sebenarnya sebab ular tapi design die tak menarik so AD pilih gryffindor
  • button badge
  • certificate of participation
  • sticker road to hogwarts
  • medal

Time ni AD join sekali Virtual run Astronaut sebab tu dapat baju dan medal  Astronaut juga. Agak-agak boleh jadi geng tak dengan kisah seorang slow runner😉


Share:

13 Comments

  1. Dulu rajin juga sertai, tapi buat larian virtual, saya suka sertai kayuhan virtual.

    BalasPadam
  2. What! Oh my gosh, this sounds like SO much fun! What a great idea!
    the creation of beauty is art.

    BalasPadam
  3. KEGIATAN SUKAN UTK KESHATAN TU

    BalasPadam
  4. KESIHATAN MINDA PERLU GIAT URAT SARAFNYA KAN

    BalasPadam
  5. tahniah AD sbb berjaya menamatkan larian!

    BalasPadam
  6. cantiknya tshirt dengan medal dia!

    BalasPadam
  7. Bagus Ad rajin join virtual run. Cantik jersey, medal dan segala merchandise.

    BalasPadam
  8. Wow cantiknyaaa semua. Rugi tak boleh join

    BalasPadam
  9. Wah bestnya!
    Anak2 akak pun akk signed up utk virtual run utk tambah markah PAJSK
    Selain tu depa suka sbb selalu dapat T-shirt hehe

    BalasPadam
  10. Rindunya nak berlari. Not a Potterhead, tapi kalau tshirt cantik pun rasa nak join

    BalasPadam
  11. rindunyaa nak buat smua ni.. huhuhu

    BalasPadam
  12. Aduh.. tak pernah berjaya lagi joint virtual run nie.. menarik betul pakej dia.. Chayook!! AD..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »