Giveaway Road To 3M Mamapp

 


Syarat-syarat penyertaan GA Road To 3M Mamapp

  1. Terbuka lepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan pos. Sorry buat blogger negara jiran kalau mama buat segment bolehlah join nanti ye.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Road To 3M Mamapp". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. 
  3. Wajib Follow blog mama: http://www.mamapipie.com
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama  || Instagram | Youtube |  Twitter |  FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.

 Ha rakan semua, mai la memeriahkan GA ni, mana tau rezeki anda..syarat die senang je tau dan psssttt hadiah die masyuk..rugi tau tak cuba. AD da la memang lama da berkenan dengan inpods..moga ade rezeki menang, boleh jadi hadiah birthday bulan ni..aminnnn👐💖

 

 

20 ulasan:

  1. Insyallah.. Jika ada kesempatan, saya sertai.

    BalasPadam
  2. Ternampak 2021 reading challenge tu..wow, dah 43 buku baca! Tahniah!

    BalasPadam
  3. All the best .semoga ada rezeki untuk menang

    BalasPadam
  4. lazatnya tengok earphone tu!

    BalasPadam
  5. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki Ad

    BalasPadam
  6. Join jugak segment ni. Semoga ada rezeki kita :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam
  7. Goodluck and all the best! :)

    BalasPadam
  8. terima kasih AD support GA mama. Good luck ye. Kepada yg belum join tu jemputlah join

    BalasPadam
  9. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam