Whitekish Magic Charcoal

Whitekish Magic Charcoal ꘡Gigi juga memainkan peranan dalam penampilan diri anda. Buktinya ramai orang yang masih kurang keyakinan diri disebabkan oleh struktur gigi yang tidak menarik, jesteru mereka cenderung untuk memakai braces. Tahukan anda scaling gigi secara terutur juga dapat membuatkan gigi anda bersih dan cantik. Justeru it harini AD akan berkongsi dengan anda semua mengenai salah satu produk keluaran Malaysia yang memberi kesan sama seperti anda melakukan process scaling gigi. 


                                           


Whitekish Magic Charcoal

Whitekish diperbuat daripada 100% bahan semulajadi. Bahan yang digunakan ialah arang aktif daripada tempurung kelapa. Since ianya adalah 100% semulajadi maka produk ini tidak mengandungi bahan penghakis (peroxide) malahan mendapat kelulusan daripada KKM 😃

Antara kebaikan Whitekish 
  • Memutihkan gigi
  • Membunuh bakteria yang menjadi punca mulut mulut berbau
  • Memmbantu menghilangkan karang gigi
  • Meneutralkan tahap ph dalam mulut 
  • Tiada bahan penghakis (peroxide) 
  • Keberkesanan dalam dilihat seawal 1 minggu (dengan penggunaan betul )

Cara penggunaan Whitekish

Walaupun Whitekish selamat digunakan, namun adalah disarankan penggunaan 2x sehari untuk minggu yang pertama dan untuk minggu ke2 dan seterusnya gunakan 2x seminggu. Ini adalah untuk mengelakkan lapisan enamel gigi anda mengalami kerosakan.



Review

Setelah AD mencuba produk Whitekish selama seminggu, overall AD dapat katakan produk ini memang best! Cucian kali pertama anda dapat rasakan gigi anda bersih dan licin seakan effect scaling namun yang best tu tiada rasa nyilu. So far tiada alahan, gigi terasa lebih bersih dan sihat. AD adalah seorang coffee lover. Jadi masalah gigi kuning adalah disebabkan coffee nampaknya lepas ni AD tak perlu risau dengan adanya whitekish. Semua masalah hilang dan kembalikan keyakinan anda untuk terus tersenyum.





Jom kita layan video ni untuk mengetahui lagi terperinci mengenai cara penggunaan Whitekish ini.




Jadi tunggu apa lagi..taknak ke grab..Jimat dan tahan lama tau..dan yang paling best, disertakan sekali dengan berus gigi yang super lembut.

WEBSITE : 

Berminat?

CALL/SMS/WHATSAPP :
0178898878

#Whitekish #WhitekishJm #Jamumall #WhitekishFeedback 
 

Share:

25 Comments

  1. Wah gosok gigi sahaja boleh putih. Bolehlah untuk orang takut buat scaling.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memula nak try takot juga..tapi bila da try okay gak rupanya..heheh klo scalling kan nyilu gg

      Padam
  2. wah jimat masa tk pyh pegi klinik 😅 rasa mcm nak try la

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan! heheh ha sila dah la sekarang ni ada sale.

      Padam
  3. terus ke website dia sbb mmg dah lama cari pemutih gigi ni, pernah try lemon , ngilu dia berhari hari :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. wow lemon ke? dengar pon seriauw..skrg ada sale tau. then so far AD pkai xde pula any side effect.

      Padam
  4. Bolehlah nak beli. Nak g scalling gigi, tak pergi2 lagi nie. Takut bebeno nak jumpa doktor gigi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahhahaha sama la kite pon takot juga. Bunyi mesin scaling tu yg buat gg rasa nyilu habis

      Padam
  5. Wah, terlihat jelas sekali formulanya mampu mwmutihkan gigi secara alami ...

    Aku ingin menggunakannya juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..setelah seminggu pergunaan pon boleh nampak kesan nya

      Padam
  6. serius putih wehhh.. terbaiklah whitekish, lepas ni boleh jimat untuk scalling hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu ah excited weh bila guna..jimat jimat hahah

      Padam
  7. wahh bagus berus gigi nih., ada jual kat shoppee ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. xde..berus gg datang sekali dengan pemutih gg ni

      Padam
  8. Nice sharing ! btw da follow blog ni #501 heheh salam perkenalan

    BalasPadam
  9. baik saya juga berminat untuk mencuba, rasanya gigi saya kurang berkilat hehe

    BalasPadam
  10. A great post! I love your blog. Your content is very interesting < 3
    I am following you and invite you to me
    https://milentry-blog.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Wahh berhasil putih gigi. saya masih tak berani nak guna produk charcoal untuk gigi. Tak tahu lah kenapa. Mungkin sebab warna charcoal hitam tu. huhu

    BalasPadam
  12. Bagusnya ada produk camni. Gigi zumal pun tak putih sejak kecil lagi, teringin juga nak gigi macam retis gitu...

    BalasPadam
  13. bagus tapi mmg xleh pakai selalu.. sbb dia bertindak macam penghakis..
    sesekali ok untuk maintain kesihatan gigi.. rajin2 floss juga..

    BalasPadam
  14. First time dengar.. cam menarik..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »