Pages

Skip to main content

Book swap : Part I

Book Swap!!!

Book swapping or book exchange is the practice of a swap of books between one person and another. 


In the spirit of holidays, office AD buat aktiviti "Shared a Book with a Mystery Colleague" Misterinya bila kita tak tahu buku yang kita bagi akan dapat sampai pada siapa dan kita juga tak tahu kita akan dapat buku daripada siapa

Tada!!!!  
So ni la buku yang AD balut. Simple je acah acah coution sangat kan..kebetulan ada coution tape. AD pon still tak tahu nak bagi pada siapa. Esok AD update buku yang ada dapat dan kepada siapa AD kene bagi buku ni okeh.
Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Menariknya program ni...rasa nak buat jugak la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..menegratkan silaturahim pastu cam best je dapat hadiah misteri hehe

      Delete
  2. Replies
    1. he boleh buat ni juga. Mungkin bole tukar daripada buku kepada hadiah ke hehe

      Delete
  3. good idea, kita biasa buat exchange present je. nanti nak proposed kat officemate

    ReplyDelete
  4. menarik... meh swap dengan akak heheheh tapi akak takde lak buku english nak swap dengan AD heheheh

    ReplyDelete
  5. Wah.. Bestnya.. Idea yang menarik untuk dilaksanakan.. Sha nak cuba buatlah kat sini..

    ReplyDelete
  6. wah..untung siapa yang bertuah dapat ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »