Book swap : Part I

Book Swap!!!

Book swapping or book exchange is the practice of a swap of books between one person and another. 


In the spirit of holidays, office AD buat aktiviti "Shared a Book with a Mystery Colleague" Misterinya bila kita tak tahu buku yang kita bagi akan dapat sampai pada siapa dan kita juga tak tahu kita akan dapat buku daripada siapa

Tada!!!!  
So ni la buku yang AD balut. Simple je acah acah coution sangat kan..kebetulan ada coution tape. AD pon still tak tahu nak bagi pada siapa. Esok AD update buku yang ada dapat dan kepada siapa AD kene bagi buku ni okeh.

Share:

21 Comments

  1. Menariknya program ni...rasa nak buat jugak la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..menegratkan silaturahim pastu cam best je dapat hadiah misteri hehe

      Padam
  2. Balasan
    1. he boleh buat ni juga. Mungkin bole tukar daripada buku kepada hadiah ke hehe

      Padam
  3. Balasan
    1. hahahha wak kne bagi kat saya juga laa haha

      Padam
  4. good idea, kita biasa buat exchange present je. nanti nak proposed kat officemate

    BalasPadam
  5. menarik... meh swap dengan akak heheheh tapi akak takde lak buku english nak swap dengan AD heheheh

    BalasPadam
  6. Wah.. Bestnya.. Idea yang menarik untuk dilaksanakan.. Sha nak cuba buatlah kat sini..

    BalasPadam
  7. wah..untung siapa yang bertuah dapat ni.

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »

Dino Colony

Translate