Book Swap : Part II

Time to reveal the mystery book! pada siapa yang xde idea boleh baca pada entry part 1  
Now time to reveal the mystery book and the mystery patner nad. jeng jeng jeng

ms sageena 
  Ms Sageena adalah merupakan salah sorang cikgu di sekola AD..selalu nampak tapi tak pernah pula nak berborak..setakat senyum je kan..now after tukar tukar buku ni kami da makin kerap berborak..objektif projek ni kiranya tercapai la.

ini lah buku yang AD dapat. "Experts'guide doing things faster"..haa tudia..seronok tau buku nie..walaupun non fiction tapi buku ni sangat la effective..bole dipraktikkan dalam seharian.




Meh kite tgk sket isi kandungan buku ni tentang apa..macam macam ada..dari personal hingga la ke beli rumah,do your laundy,memasak haa macam macam la tips die bagi..



tadaaa AD suka tips ni..how to choose an outfit. Boleh la dapatkan buku ni di book depository..jangan tanya harga sebab AD dapat free..bole la check online yea..

Share:

11 Comments

  1. wah best nya. bila ada geng, barulah menjadi. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aactually join ni for fun je..bila cabut nama pon tak kenal siapa..sebab ramai staff baru..tu yang jd best tu

      Padam
  2. Wah.. menarik betul buku yang AD dapat.. memang membantu dalam kehidupan seharianlah kan AD..

    BalasPadam
  3. menarik isi dalam buku ni. isi yang menarik buat lagi rajin nak membaca :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la pasal..tak pernah baca buku non fiction. bila baca ni menarik giler

      Padam
  4. bestnyaa kalau dpt baca apa yg ada dlm buku

    BalasPadam
    Balasan
    1. senang nak faham cara penulisan die tu.semple,padat hehe..beli la nina hehe

      Padam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »