Pages

Skip to main content

Book Swap : Part II

Time to reveal the mystery book! pada siapa yang xde idea boleh baca pada entry part 1  
Now time to reveal the mystery book and the mystery patner nad. jeng jeng jeng

ms sageena 
  Ms Sageena adalah merupakan salah sorang cikgu di sekola AD..selalu nampak tapi tak pernah pula nak berborak..setakat senyum je kan..now after tukar tukar buku ni kami da makin kerap berborak..objektif projek ni kiranya tercapai la.

ini lah buku yang AD dapat. "Experts'guide doing things faster"..haa tudia..seronok tau buku nie..walaupun non fiction tapi buku ni sangat la effective..bole dipraktikkan dalam seharian.




Meh kite tgk sket isi kandungan buku ni tentang apa..macam macam ada..dari personal hingga la ke beli rumah,do your laundy,memasak haa macam macam la tips die bagi..



tadaaa AD suka tips ni..how to choose an outfit. Boleh la dapatkan buku ni di book depository..jangan tanya harga sebab AD dapat free..bole la check online yea..

Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. wah best nya. bila ada geng, barulah menjadi. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aactually join ni for fun je..bila cabut nama pon tak kenal siapa..sebab ramai staff baru..tu yang jd best tu

      Delete
  2. Wah.. menarik betul buku yang AD dapat.. memang membantu dalam kehidupan seharianlah kan AD..

    ReplyDelete
  3. menarik isi dalam buku ni. isi yang menarik buat lagi rajin nak membaca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..tak pernah baca buku non fiction. bila baca ni menarik giler

      Delete
  4. bestnyaa kalau dpt baca apa yg ada dlm buku

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang nak faham cara penulisan die tu.semple,padat hehe..beli la nina hehe

      Delete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »