Doa untuk lupa letak barang

 


Sejak akhir-akhir ni AD punya brain fog menjadi jadi. Ni la da tua kan. Kene makan banyak kismis gamaknya. Semalam mencari satu rumah tak jumpa pelembab muka, bende biasa je tu. pastu mula nak jadi ogre dah sebab bengang cari barang tak jumpa, AD pon mula la menanya pakcik google kot ada ayat untuk orang pelupa macam AD ni.

Terjumpa satu video ni kat youtube. AD baca 3x dan cuba bertenang. Alhamdulillah digerakkan hati untuk mecari lagi dan alhamdulillah ada, padahal tempat yg AD cari sebelum tu. Pelik nau. Kuasa ALLAH. Jadi anda yang mengalami situasi yang lebih kurang dengan AD boleh la cuba baca ayat ni.





anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

10 Ulasan

  1. Samalah ada lupa. Hehe. Pelik ingat waktu solat.

    BalasPadam
  2. Maaf hendak tanya, saya tengok video yang AD letak bacaan lain daripada tulisan.

    BalasPadam
  3. jap saya cari video lain..tak jumpa yang semalam tu

    BalasPadam
  4. boleh amalkan lepas ni. thanks sharing :)

    BalasPadam
  5. betul makbul doa ni. dulu ubat mata mama hilang. jenuh cari, tak jumpa. repeat baca doa tu, eh eh ubat tu muncul semula.

    BalasPadam
  6. Terima kasih atas perkongsian. Sama lah kadangkala penyakit lupa sampai tak tau nak buat macam mana.

    BalasPadam
  7. Nice sharing... alhamdulillah husband & anak² masih lg cop ibu ni ada magic... tanya je brg² diorg yg misplaced mst ibu tau... hahahaha

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama