wordless wednesday #4


CONVERSATION

38 Comments:

  1. ummi tag AD untuk GA
    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/08/merdeka-giveaway-by-eknsofi.html

    ReplyDelete
  2. Kursus yang best..
    Kak sha pernah joint kursus macam nie satu masa dahulu.. hehehe..
    Sekarang ini kalau suruh buat memang tak berapa nak ingat dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kursus ni kan valid 3 tahun je..tapi setiap tahun kene refresh kan..attend setiap tahun..tapi since mco, banyak yang dilimitkan..dah xde make up2 macam akwasan kemalangan..banyak yang terpaksa skip

      Delete
  3. AD ni memang comel 24 hours 7 days a week ke?! ngehehe
    .
    Happy Wednesday! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mana ada la hana chan..kite biasa jee..hahah

      Delete
  4. Kalau patung ni, mesti belajar buat CPR hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh.. latihan CPR.. kalau betul2 xtau la macam mana. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tu la pasal..musim covid lagi skrg..tapi dah pergi kursus ni so xde mslh rasanya

      Delete
  6. Penting ni. Last time belajar CPR time masi sekolah dulu, berpuluh2 thn yg lalu. Member PBSM. Skrg ni dah x tau mcm mn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la..skrg kne refesh balik..valid utk 3 tahun tapi setiap tahun kne pi refresh

      Delete
  7. Wah keren ..
    Ikut kusupport latihan CPRnya, kak.
    Nantinya dapat banyak membantu pertolongan untuk yang membutuhkan.
    Semangat!

    ReplyDelete
  8. Hello!! Interesting sharing.

    Blessings!!

    ReplyDelete
  9. Good to learn bab ni kan. At least tahu how to handle in case ada emergency yang berkaitan.

    ReplyDelete
  10. Last belajar dulu masa join St John Ambulance zaman sekolah dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrang rasanya semua penting..at least klo bukan utk orang lain, kita dapat timba ilmu

      Delete
  11. waaa lepas ni bole belajar cpr ngan AD lak hahahah

    ReplyDelete
  12. belajar cpr? amik kos perubatan? atau dgr taklimat shj kah? heee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. first aid course..so after this if ade emergency or anything, kitwg ade kelayakan utk bagi cpr atau membantu orang sebab kitwg first aider dah

      Delete

anakdenesor's bookshelf

The Same Inside: Poems about Empathy and Friendship
When I Was a Kid 5
The Midnight Library
Zita the Spacegirl
Claudia and Mean Janine
Pahang, Koi Datang!
Lucy & Andy Neanderthal
Dreamy Days and Random Naps
Captain Clive's Dreamworld
Bernice Takes a Plunge
SANCTUARIA
MENTAL
天からの贈り物
Selamat Malam Nostalgia


anakdenesor's favorite books »