Pages

Skip to main content

wordless wednesday #4


Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. ummi tag AD untuk GA
    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/08/merdeka-giveaway-by-eknsofi.html

    ReplyDelete
  2. Kursus yang best..
    Kak sha pernah joint kursus macam nie satu masa dahulu.. hehehe..
    Sekarang ini kalau suruh buat memang tak berapa nak ingat dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kursus ni kan valid 3 tahun je..tapi setiap tahun kene refresh kan..attend setiap tahun..tapi since mco, banyak yang dilimitkan..dah xde make up2 macam akwasan kemalangan..banyak yang terpaksa skip

      Delete
  3. AD ni memang comel 24 hours 7 days a week ke?! ngehehe
    .
    Happy Wednesday! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mana ada la hana chan..kite biasa jee..hahah

      Delete
  4. Kalau patung ni, mesti belajar buat CPR hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh.. latihan CPR.. kalau betul2 xtau la macam mana. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tu la pasal..musim covid lagi skrg..tapi dah pergi kursus ni so xde mslh rasanya

      Delete
  6. Penting ni. Last time belajar CPR time masi sekolah dulu, berpuluh2 thn yg lalu. Member PBSM. Skrg ni dah x tau mcm mn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la..skrg kne refesh balik..valid utk 3 tahun tapi setiap tahun kne pi refresh

      Delete
  7. Wah keren ..
    Ikut kusupport latihan CPRnya, kak.
    Nantinya dapat banyak membantu pertolongan untuk yang membutuhkan.
    Semangat!

    ReplyDelete
  8. Hello!! Interesting sharing.

    Blessings!!

    ReplyDelete
  9. Good to learn bab ni kan. At least tahu how to handle in case ada emergency yang berkaitan.

    ReplyDelete
  10. Last belajar dulu masa join St John Ambulance zaman sekolah dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrang rasanya semua penting..at least klo bukan utk orang lain, kita dapat timba ilmu

      Delete
  11. waaa lepas ni bole belajar cpr ngan AD lak hahahah

    ReplyDelete
  12. belajar cpr? amik kos perubatan? atau dgr taklimat shj kah? heee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. first aid course..so after this if ade emergency or anything, kitwg ade kelayakan utk bagi cpr atau membantu orang sebab kitwg first aider dah

      Delete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »