wordless wednesday #4


Share:

38 Comments

  1. ummi tag AD untuk GA
    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/08/merdeka-giveaway-by-eknsofi.html

    BalasPadam
  2. Kursus yang best..
    Kak sha pernah joint kursus macam nie satu masa dahulu.. hehehe..
    Sekarang ini kalau suruh buat memang tak berapa nak ingat dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kursus ni kan valid 3 tahun je..tapi setiap tahun kene refresh kan..attend setiap tahun..tapi since mco, banyak yang dilimitkan..dah xde make up2 macam akwasan kemalangan..banyak yang terpaksa skip

      Padam
  3. AD ni memang comel 24 hours 7 days a week ke?! ngehehe
    .
    Happy Wednesday! ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah mana ada la hana chan..kite biasa jee..hahah

      Padam
  4. Kalau patung ni, mesti belajar buat CPR hehehe

    BalasPadam
  5. wahhh.. latihan CPR.. kalau betul2 xtau la macam mana. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh tu la pasal..musim covid lagi skrg..tapi dah pergi kursus ni so xde mslh rasanya

      Padam
  6. Penting ni. Last time belajar CPR time masi sekolah dulu, berpuluh2 thn yg lalu. Member PBSM. Skrg ni dah x tau mcm mn....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe tu la..skrg kne refesh balik..valid utk 3 tahun tapi setiap tahun kne pi refresh

      Padam
  7. Wah keren ..
    Ikut kusupport latihan CPRnya, kak.
    Nantinya dapat banyak membantu pertolongan untuk yang membutuhkan.
    Semangat!

    BalasPadam
  8. Hello!! Interesting sharing.

    Blessings!!

    BalasPadam
  9. Good to learn bab ni kan. At least tahu how to handle in case ada emergency yang berkaitan.

    BalasPadam
  10. Last belajar dulu masa join St John Ambulance zaman sekolah dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrang rasanya semua penting..at least klo bukan utk orang lain, kita dapat timba ilmu

      Padam
  11. waaa lepas ni bole belajar cpr ngan AD lak hahahah

    BalasPadam
  12. belajar cpr? amik kos perubatan? atau dgr taklimat shj kah? heee =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. first aid course..so after this if ade emergency or anything, kitwg ade kelayakan utk bagi cpr atau membantu orang sebab kitwg first aider dah

      Padam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »