Johari's Palacio

Address:
 77, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor
operation hours: 
11Am until 11PM 

Al kisahnya semalam AD berkesempatan melepak di shah alam, biasanya klo ke shah alam kitwg akan melepak di kedai fav kami,ada a few la fav kedai kitwg tapi semalam rasa nak cuba something yang baru pulak and before ni selalu je nampak kedai ni tapi tak pernah pula rasa nak try..makanya semalam tetibe teringin pula nak masuk kan.

Kedai ni specialist die roti naan,roti tempayan,western dan ada juga masakan panas mcam nasi goreng etc. AD mmg lapar gila la semalam so end up AD try chicken compo rice. Kenyang dan sedap bagi AD and the price pon okay berbaloi dengan harganya.Ha kat bawah ni antara menu yang disediakan di kedai ni..mai kita cek MENU













Tergoda tak aaa tergoda tak hehehe..AD lapar punya pasal dah tak igt ape dah..terus makan..ada gambar air je ha..pape pon puas hati..nak repeat lagi nanti..nak try western food die pula. Anda boleh cuba rasa sendri makanan die di sini tau.environment die pon oke gak..nice je


Share:

16 Comments

  1. Balasan
    1. kan..tergoda tak hahah mai la ke kedai ni..senang je nak cari kedai ni..kat corner lot

      Padam
  2. Memandangkan perut ni dah diisi dengan secukupnya maka Hana paling tergoda tengok gambar kedua last tu hehe :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha nasib baik da kenyang..klo mse lapar tgk mmg teringin..aah air die best hee

      Padam
  3. Menu banyak dan harga pun berpatutan. Kalau dah melibatkan cheese nih memang iols suka sangatttt

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..die byk choice pastu menarik..harga berbaloi tau..xde mahal pon

      Padam
  4. menu cantik, kedai pun menarik.. perut mesti tertarik kan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wqah boleh buat pantun la pula..ewahh haha

      Padam
  5. terbaek.. mesti sedap ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole tahan la..kene la dengan tekak rasa dia tuh

      Padam
  6. tergodanya tengok kari ikan dia, harga pun affordable. Nanti nak try lah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. suka kari ikan ke..hahah kan dalam gambar tgk besar tapi xtau la pula nnti kan..tak cuba ag heheh

      Padam
  7. Teruja tengok menu-menunya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la menu die mggoda bak hang..harga pon sepadan

      Padam
  8. Suka gelas dia.. Makanan pun nampak menarik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah gelas die..dlm mug cmtu..byk kan restoran hipster pkai gelas cmtu da skrg ni

      Padam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »

Dino Colony

Translate