[FOOD] KENNY HILLS BAKERS, THE GREENS TTDI

[FOOD] KENNY HILLS BAKERS, THE GREENS TTDI꘡ Setelah lama mood untuk update blog menghilang..baru hari ni la kembali. Kisahnya, minggu lepas sempat la memenuhi satu wishlist AD. part yang AD tak suka bila kesini kerana susah nak cari parking, parking kat dalam kena bayar dan juga waktu menunggu yang laamaaaa. Menyampah betul la. Disebabkan kedai sentiasa full jadi kena menunggu then nanti depa panggil nama untuk masuk ke kedai. Sebelum datang make sure anda buat perancangan yang betul okay.

 Bagi AD harga kat sini sangat mahal. Maybe ini yang 1st and last la AD ke sini. AD order nasi kerabu ayam penyet..perghh harga israel betul RM33 tau. Portion banyak but nasi tak sedap then banyak nau ulam- ulaman die. Why pilih nasi kerabu sedangkan pergi ke bakers?Rmai yang cakap dah ko order nasi kerabu apahal, sedangkan tu bukan die punya expertise..reason nya sebab mmg lapar gile time tu, then based on review orang lain, they said nasi kerabu sedap..so AD pon okay why not try..sekali cuba sedih pulak..So NO untuk nasi kerabu 💢👎

Next AD order Sweet potato fries. Berpuas hati dengan portion dan harga. Okay ni best. Sebab dah lama mencari sweet potato, bila ade, ngap terus.

 
Kemudian last sekali AD Order burger. Yang ni best. Berbaloi kalau nak cuba.

Jom ushar menu yang disediakan. Kenny HIlls Bakers ni banyak cawangan tau. Yang AD pergi ni di TTDI . Ramai oang kat sini. Dessert die menarik tapi tak pulak beli sebab dah full hahaha. Anda kene order di kaunter tau. Bagitau no meja anda dan apa yang anda nak makan.



 

 
Overall:
Price: 💸
Portion: 💖💖💖💖💖
Will come back? NO


anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

10 Ulasan

  1. OMG sampai RM33 harga nasi kerabunya yer 😮

    BalasPadam
  2. Mahalnya rm33 nasik kerabu tu... ayam mahal kot.. hihihi

    BalasPadam
  3. Nasi kerabu kayangan ke sampai Rm33. Baik pi cari kat Kota Bharu kat Yati ayam perchek....memang sedap nasi kerabu dia. Tapi berger tu nampak sedap

    BalasPadam
  4. Agaknya kalau saya, masuk, tengok harga, keluar balik (buat2 tertinggal beg duit) huhuk

    BalasPadam
  5. Terkejut tengok harga nasi kerabu hehe

    BalasPadam
  6. Sweet potato memang sedap! Selalu beli kat Shihlin 🤣

    BalasPadam
  7. sepinggan penuh lmenu dia tu mmg berbaloi sgt tu

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama