Telegram link for desktop

 Telegram link for desktop ꘡ AD suka gunakan telegram and recently just discovered link untuk desktop tanpa perlu install di desktop. Lebih kurang macam whatsapp web la ha gituw. Jom AD tunjukkan cara macam mana nak access telegram thru desktop.

First go to this website  https://web.telegram.org/#/login

 

Then choose country. It will change the code automatically. Fill in your phone number and they will sent the code to your phone. After that key in the code then you can use it from your desktop. Easy and convenient, and don't forget to log out once done using it.

Tags:

Share:

7 Comments

  1. hehehe always bukak dekat desktop utk download movie :)

    BalasPadam
  2. Oh! Boleh la bukak dari desktop lepas ni!!!!

    BalasPadam
  3. Saya pun guna telegram dekstop. Senang untuk urusan kerja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu fiza..kadang kita tengah buat keje xde la tgn dok pegang hp je..klo desktop senang sket

      Padam
  4. Boleh juga download aps dia untuk view di komputer atau laptop..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »