Kitsui WhiteBerries BB Beaute Review dan Kitsui Fedloss Fibre D’Tox Review




Kitsui WhiteBerries BB Beaute Review dan Kitsui Fedloss Fibre D’Tox Review ꘡ Siapa tak suka cantik? Semua orang nak jadi cantik. Istilah cantik itu sendiri subjektif. Ada yang rasa cantiknya wanita itu kerana kulitnya yang putih, ada juga yang kata cukup la kulitnya licin tanpa jerawat, tak kisah la gelap ke, sawo matang ke. Lain manusia lain ragam nya.





AD sendiri mementingkan kesihatan kulit itu sendiri kerana AD pernah rasa betapa low confident nya apabila kulit muka secara tiba-tiba breakout. Almost 6 bulan juga la merana dan mencari pelbagai solusi. Mujur di masa kejatuhan itu KITSUI ada Bersama. Sebenarnya terdapat pelbagai produk keluaran KITSUI yang focus kepada penjagaan kecantikan dan pengawalan berat badan.

Baca sini mengenai penyelamat kulit anda KITSUI Whitenin BB

Jadi hari ini AD nak story mengenai produk keluaran KITSUI yang lain iaitu Kitsui WhiteBerries BB Beaute dan Kitsui Fedloss Fibre D’Tox.



Kitsui WhiteBerries BB Beaute


Pelbagai jenis produk makanan tambahan yang kini berada di pasaran. Baru-baru ini AD berkesempatan mencuba produk baru daripada Kitsui iaitu Kitsui WhiteBerries BB Beaute.





Ia merupakan harapan penyelesaikan kepada mereka yang menghidapi masalah-masalah kulit. Antara masalah yang biasa rakyat Malaysia hadapi ialah:

  • Jerawat
  • Pigmentasi
  • Liang roma besar
  • Parut jerawat
  • Lingkaran gelap bawah mata
  • Tona kulit tidak sekata
  • Kulit kering
  • Kulit kusam
  • Kedutan di bahagian mata

Kandungan Kitsui WhiteBerries BB Beaute.

Ianya terdiri daripada 3 jenis Vitamin utama iaitu :
  • Vitamin A
  • Vitamin E
  • Vitamin C





Serta 6 jenis beri-beri terpilih yang sememangnya kaya dengan antioksidan aktif.
  • Beribiru
  • Kranberi
  • Strawberi
  • Rasberi
  • Plum
  • Anggur

Proses Penghasilan.

Mengapa Kitsui WhiteBerries BB Beaute ini bagus? Ini adalah kerana ianya diformulasi terkini daripada Korea dengan menggunakan teknik pembekuan berkepekatan tinggi untuk dijadikan serbuk.Lebih menarik apabila menggunakan mesin vacum TANPA menggunakan vacuum alcohol dan yang paling penting ianya menggunakan teknologi dan buah Beri daripada Itali.

Sekotak mempunyai 15 sachets yang jika dibandingkan anda hanya membelanjakan lebih kurang RM1.78 sehari. Murah bukan. AD sukakan rasanya. Walaupun terdiri daripada pelbagai beri tapi rasanya tak masam langsung tau. Sedap berlemak je rasanya seolah olah kita minum susu kotak. Ini la produk terbaik setakat ini yang AD pernah cuba.

 


Testimoni

Sudah ramai yang berjaya menyelesaikan msalah kulit mereka seperti mereka di bawah ini.






Kitsui Fedloss Fibre D'tox




AD percaya, kecantikan luaran bermula dari dalaman. Ramai orang terlepas pandang mengenai betapa pentingnya kesihatan dalaman. Tambahan pula dengan pemakanan rakyat Malaysia yang sememangnya gemarkan makanan yang berminyak, berlemak. Opss termasuk la AD sendiri. Ada masanya AD rasa tidak bermaya walaupun tidur mencukupi. Pernah tak korang rasa? So worries no more coz AD akan kongsikan dengan semua produk yang dapat menyelesaikan masalah anda iaitu KITSUI FEDLOSS FIBRE D’TOX.  
 
 
 


Tanda- tanda awal badan anda mempunyai toksik yang berlebihan ialah anda mempunyai masalah kulit, mulut yang berbau, bau badan dan anda cepat letih. Berita gembira nya, KITSUI FEDLOSS FIBRE D’TOX ini dapat menyelesaikan semua masalah yang dinyatakan. Menarik bukan. Jika kita tidak menjaga kesihatan usus, pelbagai masalah akan dihadapi seperti sembelit. Jadi amatlah disarankan untuk menjaga dalaman kita.
 



KITSUI FEDLOSS FIBRE D’TOX seperti produk yang lain diformulasikan daripada Korea dan fokusnya untuk mereka yang mempunyai masalah pencernaan. Ianya mengandungi serat harian yang terdiri daripada bahan semulajadi seperti campuran ramuan herba asli dan serat buahan. Antara buah yang digunakan adalah:
  • Epal
  • Kiwi 
  • Oren
  • Avacado 
  • Tomato 
  • Lemon 
  • Nenas

Jom kita lihat bahan-bahan utama yang digunakan untuk produk KITSUI FEDLOSS FIBRE D’TOX. 
 


 

Testimoni

Kitsui telah membantu ramai pengguna di luar sana. Antara testimoni adalah seperti di bawah:

 






 

Dengan RM1.60 sehari anda dapat satu produk yang lengkap dengan pakej rendah kalori, membantu menggalakkan pergerakan usus,meningkatkan metabolisma, melancarkan system pencernaan dan membantu system penghadaman. Sangatlah berbaloi sebab tu AD suka. Apa yang AD boleh katakan mengenai rasanya? Rasanya seperti kita minum matcha green tea dan boleh rasakan sedikit fiber bila kita minum. Tentunya sedap!
 

Ramuan Semulajadi untuk anda.

Kitsui ini diformulasikan secara unik untuk anda dengan Ramuan Halal Semulajadi yang dipilih khas dari yang terbaik untuk keperluan pemakanan gaya hidup moden harian anda. Cantik Semulajadi

Jika ada diantara anda yang masih ragu-ragu,jangan risau kerana semua produk Kitsui adalah selamat daripada bahan-bahan yang berbahaya dan kebanyakkan nya hanya menggunakan sumber semulajadi. Best kan sihat tanpa ragu-ragu. Mungkin sesetangah orang risau akan status halal sesuatu produk. Hilangkan kerisauan anda kerana SEMUA produk Kitsui adalah HALAL.





Jadi tunggu apa lagi? Sila grab sekarang sebelum kehabisan stok!
 
 
 
 

Share:

17 Comments

  1. produk kecantikan ramai cari tu

    BalasPadam
  2. kak ana pernah try, sedap rasa berries dan berkhasiat kan :)

    BalasPadam
  3. Macam pernah terbaca blogger lain pun buat post produk ni. Ni posting berbayar ke?

    BalasPadam
  4. Product review yang bagus... Keep up the good work...

    BalasPadam
  5. bebas dari bahan2 merbahaya tu yang bagus..

    BalasPadam
  6. Wah.. makin comellah AD lepas nie..
    Best bila produk tu halal.. tak adalah ragu2 nak consume kan AD..

    BalasPadam

anakdenesor's bookshelf: read

Hungry Business
One of Us Is Lying
The Enchantress Returns
What Not to Do If You Turn Invisible
Sayap V
Self Love
The Light Jar
Claire's Apocalypse : A Zombie Science Fiction Horror Short Story
I Hope You Stay
2am Thoughts
365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts
Pendek Mabuk Gila
The Last Shimmer
Trilogi Ajaib #3: AKSARA


anakdenesor's favorite books »