Book blind date

Book blind dateHave you ever tried to go on a blind date before? The date is literally, a book. Would you consider yourself or nahh.. you will pass it. Perhaps it did not make sense to you how to date with a book, but it's no harm for having a little fun right. For this week, my library organized an event called "Book Blind date" in conjunction with valentine's day. Seems my students enjoy it very much.
 
 


What is 'Book blind date'?

We wrap a book in newspaper, and paste on a bullet-pointed "dating profile" indicating some key features you can match to your taste.

How do I know which book is inside?

You don't! That's the fun. You'll just have to read it and find out. ;-)

 

anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

17 Ulasan

  1. wow comelnya idea ni!! Definitely will try hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..boleh juga buat antara staff kan..heheh

      Padam
  2. Balasan
    1. tu la kak pi, cuma terpulang kita nak baca ebook atau buku biasa kan

      Padam
  3. Menarik. Teruja nak tahu buku apa kan nanti. Good idea.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..tapi mostly lepas diaorng bukak, diaorg suka je..fuhh nasib baik hahah

      Padam
  4. wow mmg seronok ni macam game pula

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila ada kelainan mcm ni diaorg suka la

      Padam
    2. betul AD, jadi seronok pula kan

      Padam
  5. Menarik ni.. jarang2 nampak org buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. klo library overseas kan diaorg dah biasa buat tau

      Padam
  6. Best betul buat aktiviti macam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la, budak budak pon excited.. kak sha pon boleh buat tau

      Padam
  7. Menarik konsep begitu.

    BalasPadam
  8. Comel je bungkus dengan akhbar. Ada yang ngomel dapat buku yang kurang diminati tak ni? hehe

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama