comment error

Just a quick update..buat teman-teman blogger, AD ade problem untuk komen di blog anda. Tak tahu la kenapa..disruh login google..berpuluh kali login pon  masih tak dapat.jadi mohon siapa dapat bantu..tgk gambar ni..ni di blog ain, jenuh nak komen tapi tak dapat2.



anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

19 Ulasan

  1. Akak pulak, ada beberapa blog yang langsung tak boleh dibuka bila blogwalking guna tab. Bila guna hp boleh pulak. Tapi lecehlah sebab skrin kecik. Pun tak tahu macam mana nak selesaikan masalah tu.

    BalasPadam
  2. akk pun mengalami masalah yg sama...blogger sekrg ni ada mcm2 masalah..komen jd spam lah..

    BalasPadam
  3. akak pun ada masalah sama mcm kak Ujie, ada blog yg tak boleh nk bukak dengan pc kene bukak dengan hp. Tapi kadang ada yang susah nak komen juga... tak tau kenapa

    BalasPadam
  4. Google tengah down kot. Fiza pulak try komen beberapa blog, kotak komen pulak takde. 🥴

    BalasPadam
  5. before this pernah gak jadi tapi masalah dia comment box tu hilang tak pun lepas komen, komen tu tak masuk pun. pulun submit pun tak masuk gak. Blogger yang tengah bermasalah rasanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada masa blogger ni problem...biar ja dulu

      Padam
  6. ingtkn wak sorg je ada masalah camni.,. samalah dgn blog ciik AD nih, kene try 2 3 kali baru bole komen., huhuhu

    BalasPadam
  7. Tidak pasti bagaimana solusi. Ada blog tiada ruang komen lagi haru. Dapat baca sahaja.

    BalasPadam
  8. Tak pernah pulak jumpa masalah macam ni...?

    BalasPadam
  9. Moga dipermudahkan segala urusan....Aamiin...

    BalasPadam
  10. AD, Blogger yang ada masalah bug ini. huhu

    BalasPadam
  11. Semoga masalah dapat diselesaikan dan tidak berlarutan

    BalasPadam
  12. Akak hadap masalah yang sama kalau guna phone. Satu kerja pula tiap kali nak blogwalking kena buka laptop huhuhu

    BalasPadam
  13. rasanya blogger yang ada problem sekarang. harap cepat selesailah isu ni, nampak ramai juga blogger yang complain pasa benda ni..

    BalasPadam
  14. jadi ada juga la kan yg alami masalah mcm AD..kalau mcm tu kita tunggu la sampai bug blogger ni elok

    BalasPadam
  15. Kalau akak lagi lah tak tau nak buat apa kalau ada problem cam ni. mmg kena mintak anak tolong tgk kan. hehehhe

    BalasPadam
  16. Eh sama lah. Kadang takut terpost 2-3 kali. Dah la tukar-tukar komen sebab takut ada sensitif word ke. Segan kadang haha..

    BalasPadam
  17. Tak pernah lagi dapat kes macam ini

    BalasPadam
  18. Geram tau bila jadi macam ini.. Kadang tu perasan juga blogger sekarang dah tak macam dulu..

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama