Best burger at KL



Best burger yang boleh and cuba selain Mekdi yang sedap. Bagi AD texture dan rasa daging burger ini berbeza dan sedap. Boleh rasa juiciness daripada daging tu tau. harga masih mengekalkan harga yang lama. AD pernah buat entry mengenai burger ini dahulu. Tekan SINI tetapi sekarang dah tak banyak choice macam dulu, mujur kualiti daging nya masih dikekalkan. Nama kedai ini adalah GOKIL BURGER. 

Lokasi kedai ini di tepi jalan sahaja. Di dalam medan selera tapi di bahagian depan yang menghadap jalan. Parking berbayar disediakan di belakang kedai. RM5 per entry.

address:  Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru, 50300 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

 

Jom layan video yang AD buat. Mohan subscribe tanda sokong dan like.. hehehe.. 



anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

8 Ulasan

  1. oo...tk banyak pilihan dah...kena try jg nih..

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Aidiladha! Semoga gembira bersama keluarga tersayang :)

    BalasPadam
  3. Terliur tengok burger ni 🤤🤤🤤

    BalasPadam
  4. Menarik cara dia wrap burger tu senang nak ngap hehe. Nanti nak cari kat Grab food la.

    BalasPadam
  5. Pandainya buat video....nampak sedap burgernya

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama