Safi Shayla Hair Fall Control

Tonik Pelebat Rambut & Penguat Akar Safi Shayla ꘡ Safi Shayla, pakar rambut wanita bertudung  kini tampil dengan rangkaian terbaru mereka iaitu tonik pelebat rambut dan penguat akar. Wanita yang bertudung pastinya mempunyai cabaran yang tinggi dalam mengekalkan kesegaran rambut, kerana wanita bertudung cenderung memiliki masalah rambut rapuh yang menjurus kepada keguguran rambut. Jika tidak mendapatkan rawatan awal, lama-kelamaan akan menjadi parah dan rambut semakin menipis.

Baca SINI pengalaman AD gunakan produk safi pada pelancaran Safi Shayla di IOI Mall.

 

Rangkaian Safi Shayla Hair Fall kini telah diperbaharui dengan NEW Hijab Scalp Biotics Technology yang diformulasi khas untuk wanita berhijab untuk rebalance the scalp microbiome dengan formula probiotic. SAFI SHAYLA Mist 2 dalam 1 Rambut dan Hijab mengandungi Habbatus Sauda Organik, perapi asas semulajadi, Pro-Vit B5 dimana ia membekalkan rambut dengan 

  • nutrisi, 
  • anti-bakteria, 
  • perlindungan dari cahaya matahari, 
  • memberi kelembapan, 
  • mengembalikan sinar, 
  • menghindari rambut rosak dan pada masa yang sama ia membuatkan rambut lebih lebat dan sihat.


Rangkaian produk rawatan rambut gugur daripada Safi Shayla ini terdiri dariapda Shampoo, Refreshing Scalp Mask, Hair Tonic, Hair Serum dan Hair Mist.

Baru-baru ini, Safi telah melancarkan produk baru dalam rangkaian Hair Fall control iaitu Hair Fall Control Hair Tonic (Tonik Pelebat Rambut & Penguat Akar) yang telah terbukti berkesan dalam mengatasi masalah rambut gugur. Penggunaan berterusan membantu menguatkan akar rambut dan menjadikan rambut anda lebat kembali.

Bahan aktif dalam tonik rambut ini adalah Red Ginseng khas daripada Korea juga Niacinamide. Fungsi utama ginseng adalah menguatkan akar rambut, mengurangkan rambut gugur dan 4.6 kali rambut terlihat lebih bervolume. Anda boleh dapatkan nya hanya di watsons dan Guardian.

Seterusnya ialah Hair Serum. AD suka bau die..wangi sangat dan texture die yang light dan cepat meresap. Hair Serum ini dapat membantu membaiki dan menguatkan rambut rapuh dengan meresap hingga ke dalam akar umbi rambut.

 

Hair Mist - memberi perlindungan tambahan kepada rambut, membekalkan nutrient kepada rambut di samping menyingkirkan bau kepam akibat daripada pemakaian hijab seharian. Uniknya mengenai mist ini adalah sifatnya yang cepat kering. Boleh digunakan terus pada rambut dan bg wanita bertudung pula cuma semburkan terus pada tudung anda. Haruman yang menyegarkan dan dapat bertahan sehingga 24jam. AD memang jatuh hati dengan mist ni setelah mencubanya,dan now merupakan item wajib yang AD letak dalam beg.

 

 

Shampoo - dengan  Hijab Scalp Biotics technology membersihkan dan melurus rambut dengan wangian yang tahan sehingga 72 jam. WOW

Refreshing Scalp Mask - menjaga kulit kepala, mengurangkan penghasilan minyak berlebihan, menguatkan akar rambut dan juga mengelakkan bau kepam di rambut anda.

OVERALL

AD suka sangat dengan rangkaian Hair Fall yang terbaru ini tau. AD dapati 73% lebih kuat dan 57% less dah hair fall tau. Rambut menjadi lebih sihat dan bersinar malah 4.6 x lebih beralun dariapda sebelumnya. belum ditambah kebaikan lain antaranya ialah:

  • Sensasi sejuk serta merta
  • cepat kering
  • tidak berminyak
  • wangian flora


AD dah cuba, bagaimana dengan anda? Dapatkan di semua rangkaian Watsons dan Guardian



anakdenesor

Hi, I’m AD. I'm a high heels librarian and part-time blogger. I love art as much as I love food. LOL.

12 Ulasan

  1. I didn't heard this brand's product, thanks for your sharing...

    BalasPadam
  2. All of these products look really wonderful. Thank you for sharing! <3
    the creation of beauty is art.

    BalasPadam
  3. Satu jenama yang dikenali sejak sekian lama

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la, dulu sikit je range produt die, sekarang dah macam-macam

      Padam
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir dan Batin

    BalasPadam
  5. boleh try ni.. pernah pakai shayla tapi bukan range ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. AD mmg pkai set ni..suka sgt spray mist die

      Padam
  6. Good post :) would you like to follow each other? if answer is yes, please follow me on my blog &I'll follow you back...

    https://apinchofstory.blogspot.com/

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama