Pages

Skip to main content

Beautypreneur Artistry

Last saturday AD berkesempatan untuk menghadiri beautypreneur talk yang diadakan di Jayaone di Petaling Jaya.  First time tau pergi ke JayaOne, dah la x pernah lagi sampai ke situ, men redah jela dgn cik GMaps..mujur selamat sampai. 

Beautypreneur talk ni untuk memberi info kepada beauty lovers mengenai peluang untuk menjana pendapatan. Tidak dinafikan make up dgn wanita tidak dapat dipisahkan..paling simple pon mesti kita pakai bedak kan..betoi dak kekawan. Manakala penjagaan asas harian setidak tidaknya terdiri daripada 3 basic skin care, pencuci muka, toner, pelembab. Setuju? Now bukan kah lagi best kalau segala produk yang digunakan dapat dibeli direct oleh pengeluar of coz kita dapat menjimatkan banyak wang. Beautypreneur talk ini membincangkan mengenai perkara tersebut dan memberi information mengenai produk yang ditawarkan.



Apa yang best mengenai talk ni adalah pakej diskaun untuk membership. Ada disertakan demo makeup juga and i was like woww bestnya senang gila cara makeup yang ditunjukkan. Tapiii yang paling cool and best bila masa terdapat power trip and everyone terkejut, speaker yg tengah berucap pula terdiam sebab slide show pon terpadam, and perkara yang cool bagi AD bila para tetamu mengeluarkan mobile phone dan menyalakan lampu sebagai tanda support kepada speaker yang berucap td untuk meneruskan ucapan beliau. Tindakan spontan, vibe yang positive how cool is dat! First time tau AD jumpa crowds yang supporting mcm tu tau

Nampak tak muka AD enjoy gila lepas talk tersebut. Sempat juga la AD  try produk Artistry. AD guna maskara warna biru..cantik sangat warna dia tau. Biru tu pop up sangat. Jatuh ati terus dengan produk Artistry nih. Then AD juga ada test primer. Ada 2 jenis primer glowing dengan matted klo tak silap AD. Both menarik bagi AD tapi klo AD nak pakai of course la yang glowing kan. Baru la shining muka camtu (tu la perasan kan)


Anyway AD tengah pertimbangkan untuk menjadi ahli kepada produk Artistry atau tidak..Until then see you later

-Xoxo-







Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Kalau minta dan suka teruskan niat jadi ahli Artistry.

    ReplyDelete
  2. bestnya program mcm ni, betul.. beauty and girls tak dpt dipisahkan plak.. tambah2 boleh jana pendapatan.. mmg best

    ReplyDelete
  3. produk mekap berkualiti menyerikan lagi wajah kan

    ReplyDelete
  4. Best juga bila sesekali join talk mcm ni kan

    ReplyDelete
  5. menariknya ...eh video kak nad memg dah tkde ke,,bru nk tgk kt entri ni..hehe

    ReplyDelete
  6. wah best juga sesekali ada program macam ni. Dapat tau lebih pasal produk dan boleh juga jadi ahli

    ReplyDelete
  7. If rasa berbaloi, why not jadi member kan :)

    ReplyDelete
  8. semoga membuat pertimbangan wajar hehe

    ReplyDelete
  9. Nampak kegembiraan dan keterujaan di situ 🤭

    ReplyDelete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »