My favorite song lyric

Artis: Andi Bernadee
Song: Tiada lagi maaf


Tercurah sudah airmataku ini
Kutakkan mampu memaafkan dirimu
Kurasa cukup sudah kau menyakiti hatiku
Kurelakan semua ini terjadi
Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati
Selamanya
Sampai ku mati
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Kecurangan
Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati
Selamanya
Sampai ku mati
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Tapi kau balas dengan
Kecurangan

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. deep sgt kan lirik die..suka sgt lagu ni

      Padam
  2. lirik dia nampak sangat honest :')

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..dengan suara die lagi..sedih dowh dengar..feel habis

      Padam
  3. boleh jd fav song. hehe.. lama xtengok muka AD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah lama jugak da x update..kikiki..ig pon da x update...nnti AD rajin,AD update yea

      Padam
    2. ada follow nina kt ig ke? haha..

      Padam
  4. tak pernah dengar lak lagu ni lagi... tp lirik dia nice jgk...
    almaklum akak lyn radio lagu2 lama je

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha kite pon sama..tapi sbb mmg minat si andi ni sejak die smule lagi..tu support die sampai sekarang

      Padam
  5. 1st time kenal, sb keluar meletop mlm td hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. laa yeake..die ni suka buat lawak..karakter die tu yg kite suka

      Padam
  6. Lirik macam best jea untuk didengar..

    BalasPadam
  7. Oh, lagu baru ye? Lagu andi sebelum ni saya minat..apa nama tajuknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni first single die..pastu baru satu peluang..then lagu latest donde

      Padam
  8. Lagu ini ejulz ingin tujukan buat ex ejulz.. opppsss.. hehehe

    BalasPadam
  9. Sejak akhir2 ni suka dengar lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah zumal pon same..hikhik best kan lirik die..suka amat

      Padam