Pages

Skip to main content

My favorite song lyric

Artis: Andi Bernadee
Song: Tiada lagi maaf


Tercurah sudah airmataku ini
Kutakkan mampu memaafkan dirimu
Kurasa cukup sudah kau menyakiti hatiku
Kurelakan semua ini terjadi
Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati
Selamanya
Sampai ku mati
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Kecurangan
Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati
Selamanya
Sampai ku mati
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Tapi kau balas dengan
Kecurangan
Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. Replies
    1. tu la..dengan suara die lagi..sedih dowh dengar..feel habis

      Delete
  2. boleh jd fav song. hehe.. lama xtengok muka AD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah lama jugak da x update..kikiki..ig pon da x update...nnti AD rajin,AD update yea

      Delete
    2. ada follow nina kt ig ke? haha..

      Delete
  3. tak pernah dengar lak lagu ni lagi... tp lirik dia nice jgk...
    almaklum akak lyn radio lagu2 lama je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kite pon sama..tapi sbb mmg minat si andi ni sejak die smule lagi..tu support die sampai sekarang

      Delete
  4. 1st time kenal, sb keluar meletop mlm td hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeake..die ni suka buat lawak..karakter die tu yg kite suka

      Delete
  5. Lirik macam best jea untuk didengar..

    ReplyDelete
  6. Oh, lagu baru ye? Lagu andi sebelum ni saya minat..apa nama tajuknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni first single die..pastu baru satu peluang..then lagu latest donde

      Delete
  7. Lagu ini ejulz ingin tujukan buat ex ejulz.. opppsss.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Sejak akhir2 ni suka dengar lagu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah zumal pon same..hikhik best kan lirik die..suka amat

      Delete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »