Pages

Skip to main content

Restoran Bendang

Restoran Bendang ⎸Dengar nama pon da unik kan. Masih ada yang belum mencuba?AD suggest korang pergi la makan disini..Restoran ni mempunyai pelbagai menu masakan di waktu tengahari tapi make sure kene datang awal sikit yea..pukul 1pm tu mmg la pack..ramai nau umatnya..dan kebiasaanya mmg akan habis la lauknya..sungguh tak tipu. 


Waktu malam pula ada masakan panas, diluar gerai ada dijual ice blended..yummmy dan baru baru ni mereka membuat roti jala...yang ni mmg best..siyes tak tipu...die punya kari pon perghh syok walaweh..Nama roti jala ni roti jala giant harganya hanya rm3.50 dan mmg besar pon dijala. Restoran ini juga pernah masuk jalan jalan cari makan di tv3 tau. hebat kann..ha apa lagi,cepat cepat pi waze ke sini. Macam mana dengan harga? bagi AD agak mahal sikit sesetengah makanan tu tapi kalau untuk mencuba boleh aja.


Lokasi:
Restoran Bendang, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor
Waktu beroperasi:
setiap hari daripada pagi sampai 11 malam
Hi, I’m Nad.Full time librarian and part time blogger, not to mention that I develop S.O.S (save our space) The Digitalization of damaged books.

Comments

  1. terbaek.. ntah macam mana rupa roti jala giant tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah besar la daripada yg biasa..besar sepinggan bila die jala tu

      Delete
  2. Roti jala giant? Menarik... Lama jugak tak merasa roti jala. 😊

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kan!mse memula tgk menu pon da excited..kenyang tau even sekeping heee

      Delete
  4. Roti jala besar.. Pergh!! Menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai..tapi ade pagi ngan malam je..kekadang cepat je habis

      Delete
  5. Ooo ingat lokasi kat bendang, cantik tempat makan dia

    ReplyDelete

Post a Comment

anakdenesor's bookshelf: read

Fangs a Lot: Final Notes from a Totally Lame Vampire
Be Prepared
The Lie Tree
When I Was a Kid 4
When I Was a Kid 5
Aku, Kau & Sekolah
Poop Happened!: A History of the World from the Bottom Up
Caveboy Dave: More Scrawny Than Brawny
i before e
Zombie Kid
AWAN
101 Things You Should Know About Math
How to Be Single
My Diary: The Totally True Story of Me!
When I Was a Kid 3
Diary of a Wimpy Kid
Open This Little Book
30 Kesaksian Pengamal Tahajud
When I Was a Kid 2
Once Upon a Miao #3: Even More Stories from the Other Side of Malaysia


anakdenesor's favorite books »